fbpx

Σημάδια στο πρόσωπο: Μάθετε πώς να τα εξαφανίσετε!

Η ακμή είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες, έχοντας σαν αποτέλεσμα να παραμένουν σημάδια και ουλές στο πρόσωπο μετά από αυτήν.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξαφανίσετε τα σημάδια αυτά, πανεύκολα με προϊόντα που όλες έχουμε στο σπίτι!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά: 

1
Λεμόνι

Το λεμόνι έχει λευκαντικές ιδιότητες και διορθώνει έτσι τις διχρωμίες από τα σημάδια της ακμής! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε φέτες από λεμόνι στο πρόσωπο σας λίγες φορές την εβδομάδα και δείτε αμέσως τα αποτελέσματα!

2
Αλόη

H αλόη έχει σαν ιδιότητα να επουλώνει πληγές και σημάδια του δέρματος. Αυτό την κάνει ιδανική για πρόσωπα ταλαιπωρημένα από ακμή και σημάδια ακμής. Τρίψτε το gel της αλόης στο δέρμα σας, αφήστε το για λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

3
Ασπράδια αυγού

ασπράδια του αυγού έχουν και αυτά πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και είναι κατάλληλα για να επουλώνουν ουλές και σημάδια. Οι πρωτεΐνες από το ασπράδι θα επουλώσουν την ακμή και τα σημάδια της και θα αποτρέψουν την εμφάνιση νέας ακμής.

4
Μαγειρική σόδα

H απολέπιση είναι ίσως η καλύτερη λύση στα σημάδια από ακμή. Εξαφανίζει τα παλιά κύτταρα του δέρματος και με αυτό τον τρόπο βοηθά στο να εξαφανιστούν τα παλιά σημάδια στο δέρμα. Αναμείξτε 2 κουταλιές νερό και μια κουταλιά μαγειρική σόδα, απλώστε στο πρόσωπό σας και κάντε απολέπιση με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο. Στο τέλος ξεπλύνετε με τον ίδιο τρόπο (κυκλικές κινήσεις).

Εσείς ποιο από όλα θα δοκιμάσετε για να εξαφανίσετε τα σημάδια από ακμή; xxx

 

Δείτε επίσης: Ακμή: Μάθε γιατί βγαίνει σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπό σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending