Μυστικά στο μακιγιάζ για να δείχνετε πιο ξεκούραστες!

Make-up artist

Πόσες ήταν οι φορές που ξυπνήσατε με ελάχιστο ύπνο μετά από ξενύχτι νιώθοντας χάλια με φουσκωμένα μάτια και μαύρους κύκλους;

Αυτό όμως δεν πρέπει να σας χαλά τη διάθεση αφού με τη βοήθεια του μακιγιάζ μπορείτε να δείχνετε ξεκούραστες και όχι άυπνες και κουρασμένες!

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια μικρά μυστικά για να το πετύχετε αυτό:

1Concealer

Αποτέλεσμα εικόνας για concealer and dark circles

Το concealer είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος σου σε κάτι τέτοιες μέρες! Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα καλυπτικού concealer και διάγραψε τους μαύρους κύκλους από τα μάτια!

2Μολύβι ματιού

Αποτέλεσμα εικόνας για white pencil waterline

Χρησιμοποίησε στο εσωτερικό του ματιού σου ένα μολύβι σε μπεζ ή άσπρη απόχρωση, αφού αυτό θα κάνει τα μάτια σου πιο μεγάλα και ξεκούραστα!

3Bronzer και highlighter

Αποτέλεσμα εικόνας για natural contouring

Δώσε ζωή πίσω στο πρόσωπο σου σχηματίζοντας τα ζυγωματικά σου και ζεσταίνοντας τα χρώματα του προσώπου σου χωρίς να δείχνεις flat και άτονη! Επίσης, εφάρμοσε και λίγο highlighter για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο σου δίνοντας την αίσθηση του φρέσκου και ξεκούραστου δέρματος!

4Έντονο κραγιόν

Αποτέλεσμα εικόνας για bold lips and natural eyes

Διάλεξε ένα κραγιόν σε πιο σκούρες αποχρώσεις, δίνοντας έτσι ένταση στα χείλη και κάνοντάς τα το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό το κάνεις για να μην τονίσεις τα μάτια σου  που δείχνουν την κούραση σου!

Δοκιμάστε τα κόλπα αυτά και θα με θυμηθείτε!

 

Δες επίσης: Mάθε να βάζεις σωστά το concealer για να μη φαίνεσαι μεγαλύτερη!