fbpx

3 περιπτώσεις όπου ο “Δαυίδ” νίκησε τον “Γολιάθ”!

Η ιστορία του Δαυίδ και του Γολιάθ είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες στην καθημερινότητα μας. Ουσιαστικά κάθε φορά που κάποιος μικρός (και θεωρητικά πιο αδύνατος) αντιμετωπίζει ένα μεγαλοσωμό τείνουμε να επικαλούμαστε την παραπάνω ιστορία απο την Βίβλο.

Ειδικά στα σπορ συνηθίζουμε να ακούμε για μάχες μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ κάθε φορά που μια μικρή ομάδα θα αντιμετωπίσει μεγάλη. Τι γίνεται όμως όταν ένας πραγματικά μικρόσωμος αντιμετωπίσει κάποιον με τα διπλάσια και τριπλάσια του κιλά;

Η απάντηση είναι στα πιο κάτω παραδείγματα!

 

1
Τείχος ενόψει!

Εδώ έχουμε μια μονομαχία βγαλμένη κατευθείαν από την ιστορία της Βίβλου. Ένας άντρας 77 κιλών θα αντιμετωπίσει ένα πραγματικό ανθρώπινο τείχος βάρους 272 (και βάλε) κιλών. Και αφού υστερούσε σε βάρος, φρόντισε να τον κουράσει “χορεύοντας” πάνω στο ρίγκ, τον έριξε στο έδαφος και με συνεχόμενες μπουνιές στα πλευρά έριξε τέζα το γομάρι! Δαυίδ 1 – Γολιάθ 0!

2
70 κιλά εναντίον 154!

Σε αυτή την περίπτωση ο ένας άντρας έχει το μισό βάρος του αντιπάλου του. Χρησιμοποιώντας όμως τα πόδια του ως όπλο ακινητοποιεί τον αντίπαλο του τόσο όσο για να πάρει αρκετούς πόντους και να επικρατήσει παρά το θεωρητικό ντεσαβαντάζ που του έδινε το βάρος που δεν είχε! Δαυίδ 2 –  Γολιάθ 0!

3
114 κιλά vs 68!

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκο. Ένας καρατίστας με μαύρη ζώνη έχει να αντιμετωπίσει ένα body builder. Η λογική λέει πως ο body builder ίσως είχε προβάδισμα λόγω μεγέθους. Αμ δε! Ο καρατίστας χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της πολεμικής τέχνης στην οποία ειδικεύτηκε κατάφερε να ματώσει τον κατα πολύ δυνατότερο αντίπαλο του και να πάρει την νίκη!  Δαυίδ 3 – Γολιάθ 0!

Δείτε επίσης: Ποιος είπε πως τα γήπεδα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο σχήμα; (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending