fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι φίλοι σου είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί!

Φιλία… Τι όμορφο πράγμα. Πριν ξεκινήσω όμως θέλω να σκεφτείς ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Να φέρεις στο μυαλό σου τα πρόσωπα τους και τις στιγμές που πέρασες μαζί τους. Στιγμές γέλιου, διασκέδασης, κλάματος, απογοήτευσης.

Στιγμές που πάντα ήταν εκεί δίπλα σου!

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτούς! Τους αληθινούς μας φίλους!

 

1
Η οικογένεια που εσύ διάλεξες!

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που εσύ διάλεξες! Για να είμαστε ειλικρινείς αλληλοδιαλεχτήκατε! Υπάρχει αυτή η οικειότητα μεταξύ σας, γι’ αυτό και είσαι πάντα ο εαυτός σου μαζί τους. Πόσο ωραίο είναι να ξέρεις πως σε αποδέχονται γι’ αυτό που είσαι – όχι απλά σε αποδέχονται, αλλά σε αγαπούν και γι’ αυτό που είσαι!

2
Επικοινωνία

Με τους φίλους σου υπάρχει τρομερή επικοινωνία! Με ένα βλέμμα και μόνο μπορούν να καταλάβουν τι πέρασε από το μυαλό σου ή τι πέρασε από το οπτικό σου πεδίο! 🙂

Έχετε τη δική σας γλώσσα τον δικό σας τρόπο επικοινωνίας! Ίσως κάτι να σε προβληματίζει αλλά να μην το δείχνεις προς τα έξω! Οι μόνοι που θα καταλάβουν πως κάτι συμβαίνει είναι οι φίλοι σου και θα προσπαθήσουν να σε κάνουν να ξεχάσεις τα πάντα!

3
Κουβαλάτε την ίδια τρέλα!

Ο καθένας από εσάς είναι διαφορετικός, ξεχωριστός… Αλλά έχετε κάτι κοινό! Κάτι που σας έκανε να συνδεθείτε και να έχετε αυτή την χημεία. Έχετε την ίδια τρέλα!

Μαζί απλά περνάτε υπέροχα! Είτε βγείτε έξω, είτε μείνετε σπίτι ακόμη και στο πανεπιστήμιο για διάβασμα να είστε, πάλι θα περάσετε τέλεια. Γιατί πολύ απλά δεν έχει σημασία ο χώρος αλλά η παρέα και όχι οποιαδήποτε παρέα αλλά η δική σου παρέα!

Η τρέλα που κουβαλάτε είναι στα ίδια επίπεδα κι έτσι τα βρίσκετε μεταξύ σας και η φιλία σας είναι μοναδική!

4
Στις χαρές και στις λύπες εκεί!

Οι αληθινοί φίλοι θα βρίσκονται δίπλα σου σε κάθε επιτυχία και σε κάθε δυστυχία! Θα γιορτάζουν μαζί σου τις χαρές και θα σε στηρίζουν σε κάθε δυσκολία.

Δεν θα σου πουν λόγια ψεύτικα για να σε κάνουν να χαρείς – θα είναι ειλικρινείς γιατί η σχέση σας στηρίζεται στην ειλικρίνεια!!

Γιατί οι αληθινοί φίλοι ίσως να είναι λίγοι αλλά αν τους έχεις στη ζωή σου είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί! 🙂

 

Δες επίσης: Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις βρει σίγουρα τους πραγματικούς σου φίλους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending