fbpx

Οι 5 χαρακτήρες που συναντάς στο αγροτικό ποδόσφαιρο!

Ζούμε τις ένδοξες μέρες που το αγροτικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο άρχισε να αναπτύσσεται σημαντικά… όπα περίμενε, βλέπω τι γράφω; Ακούω τι λαλώ; Το αγροτικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο είτε σας αρέσκει είτε όι, θα παραμείνει όσο ένδοξο και επικίνδυνο είναι και δεν θα “φλωρέψει” ποτέ φυσικά.

Αν έτυχε καμιά φορά να δείτε αγώνα αγροτικού, ή τύχει καμιά φορά να παρακολουθήσετε αγροτικό ποδόσφαιρο, θα σας έρθουν αμέσως στο μυαλό οι 5 περσόνες που θα σας παρουσιάσω πιο κάτω.

1
Ο τρεντάκιας!

Ο τρεντάκια εν τζιείνος ο παίκτης που έπαιζε μάππα που μωρό αλλά μπορεί να μεν εκούτσιαν ποττέ του, αλλά είχαν τον μέσα στην ομάδα πάντα για ένα μόνο λόγο. Επειδή ετράβαν γεναίτζιες, τζιαι γενικότερα κόσμο, για να έρτει να δει την ομάδα. Εν τζιείνο το ομορφόπαιδο, που μπορεί να ξεχάσει να φορήσει τους ττάππους του αλλά σίγουρα θα σάσει το μαλλί του, θα έβρει βρασιολούθκια να τσιαττίζουν με την στολή της ομάδας, θα γυρίσει πάνω το μανικούι της φανέλλας και γενικά θα κατεβεί μέσα στο γήπεδο στυλλάκι, κοκέττα σαμπώς τζιαι εν να πάει club.

Πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα για να γεμώνει η κερκίδα. Οι κοπέλλες εν να λιώνουν την ώρα που εννα ακουμπά τη μάππα ενώ η ύπαρξη δύο τέτοιων στην ομάδα μπορεί να έχει θετικές και αρνητικές συνέπειες!

2
O νευρικόπελλος!

Εν τζιείνος που εν να φωνάζει, εν να κάμνει σιασιουρμά, εν να γυρεύκει να δερτεί με τους παίκτες της άλλης ομάδας τζιαι οι συμπαίκτες του εν να απορούν το γιατί, αφού η ομάδα του δέρνει 4-0 τζιαι το match εν στο 89′. Πολλά απλά επειδή εν πελλός, τζιαι παίζει μάππα στο αγροτικό για να φκάλει τα νεύρα του. Πάντα απαραίτητος στην ομάδα, για να καθαρίζει τις υποθέσεις τζιαι να φοητσιάζει τους αντιπάλους. Αν έβρει τον αντίπελλο του αυτομάτως το γήπεδο μετατρέπεται σε κλουβί του UFC τζιαι νομίζεις ότι δέρνεται ο Emilianenko με τον Lesnar.

Βουρούμε ούλλοι να τους χωρίσουμε αλλά ποιος τους κουμαντάρει; O αγώνας συνεχίζεται με 10 και για τις δύο ομάδες. Παρόλ’ αυτά είναι ο τύπος που έσσιει τις λλιόττερες πιθανότητες να φάει κόκκινη, γιατί κατά βάθος ο διαιτητής φοάται τον, τζιαι γενικά υπάρχει περίπτωση η ομάδα του να ευνοείται απο την διαιτησία. Φυσικά αν ο διαιτητής εν όπως το αρμάρι τζιαι εν φοάται, έχετε πρόβλημα!

3
Ο κυνηγός!

Φανατικός με το ποδόσφαιρο, αλλά το κυνήγι εν ο θεός του. Εν τζιείνος που θα κάτσει να σου πει ιστορία για τον κυνήγι τζιαι μπορεί ως το τέλος της συζήτησης να έπαιξεν περίτου λαούς τζιαι πέρτικους απο όσους εζήσαν ποττέ στην Κύπρο.

Το κυνήγι είναι η μεγάλη του αγάπη, δεν θα πατήσει στην προπόνηση ποτέ τις Τετάρτες και δεν πρόκειται να πάει στον αγώνα αν είναι Κυριακή τζιαι δεν έπαιξε τίποτε. Αποστέλλονται συνήθως αλλαγές ημερομηνίας αγώνα στην ομοσπονδία, όχι γιατί εν πολλά σημαντικός αλλά επειδή εν έσσιει κάποιον άλλον ο προπονητής να βάλει να παίξει.

Επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τον ακούσεις να λέει ατάκες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα αν κλωτσήσεις την μπάλα τζιαι πάει πολλά ψηλά θα βάλει την φωνή τζιαι θα πει με χαρακτηριστικό τρόπο “Πεζούνιαααα” ή “Οι τζιήκλες εν Κυριακή κουμπάρε Κώτσιο“. Ακόμη ενθουσιάζεται με τα όμορφα και δυνατά σουτ και θα γυρίσει να σε ρωτήσει “Ήντα σιηπεθκιά της έσυρες ρε Γιαννή α;“.

4
Ο οικογενειάρχης!

Είναι η σημαία της ομάδας τζιαι η ψυχή της, είναι συνήθως ο αρχηγός και ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας. Είναι όμως επίσης, εκείνος με την τζιοιλιούα και τα ελαφρώς γκριζαρισμένα μαλλιά γιατί δεν είναι λλίο πράμα να έσσιεις πάνω στην κκελέ σου ούλλη μέρα γεναίκα, 3 κοπελλούθκια, πεθερά όπως επίσης τζιαι τον πεθερό σου που παραπονιέται για την πεθερά σου.

Τον οικογενειάρχη θα τον δεις να έρχεται στο γήπεδο με το λεωφορείο καθώς θα έρθει όλη η οικογένεια να τον δει, θα κάτσουν ούλλοι δίπλα δίπλα, θα του κάμουν πανό, τα μωρά θα σιέρουνται για τον παπά τους. Σε μια φάση εν να βαρεθούν όμως τζιαι θα αρκέψουν να κλωτσούν χώματα τζιαι να ακούεις την γυναίκα του την ώρα που παίζει να του φωνάζει “εεεε Πάμπο έλα σύναξε τα κοπελλούθκια σου” σαμπώς τζιαι εν μόνος του που τα έκαμε. Ακόμα αν κάμει καμιά ματσουτζιά ή χάσει καμιά μεγάλη φάση, νιώθει την απειλή να διαπερνά το κορμί του με λόγια μέσα απο τα αυτιά του, με την τρομερή ατάκα της Κύπριας συζύγου “Τώρα που εν να πάμε έσσο είμαι καλή για λλόου σου, έκαμες μας ρεζίλι μέσα στο χωρκό“.

5
Ο μπαλαδόρος!

Ο μπαλαδόρος, εν ο μόνος που ξέρει στην πραγματικότητα μάππα ανάμεσα σε τούτους ούλλους. Συνήθως είναι αυτός που νιώθει την απογοήτευση αφού είχε όλα τα φόντα να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά η υπεράνω δύναμη είχε άλλα σχέδια ή με λίγα λόγια απλά εν του έκατσεν του μιτσή.

Θα είναι εκείνος που θα εντυπωσιάζει με τα όσα ξέρει μέσα στο γήπεδο και όλη η ομάδα βασίζεται πάνω του καθώς κάθε φορά θα τους ξελασπώνει. Θα παίζει τζιαι θα νιώθει ένα κράμα μεταξύ Ροναλντίνιο, Κριστιάνο και Ιμπραχίμοβιτς καθώς οι άλλοι δεν σκαμπάζουν γρί τζιαι φαίνεται η διαφορά τους.

Θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει τις γυναίκες οπαδούς της ομάδας, για να του φωνάζουν που τις κερκίδες “Μπράβο καλέ μας“, “Αμάνα μου τούτος εν πολλά καλός” και άλλα διάφορα.

Αυτοί είναι 5 απο τους τύπους που θα συναντήσεις ανάμεσα στους παίκτες του αγροτικού ποδοσφαίρου και σας τους παρουσίασα με πλήρης διάθεση χιούμορ και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.

Αγαπάμε το αγροτικό ποδόσφαιρο γιατί μας χάρισε και χαρίζει αμέτρητες ώρες έντασης και δράσης, “ποιοτικού” ποδοσφαίρου και φυσικά γέλιου, με ατάκες αλλά και κωμικοτραγικά που βλέπουμε.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending