fbpx

Οι 4 διαφορετικοί τρόποι που χαιρετούμε όποτε βρεθούμαστε σε café!

Καφετέρια! Ο χώρος που ούλλοι μας, λλίο-πολλά ξημεροβραδιαζόμαστε, είτε αναφερόμαστε στο café του πανεπιστημίου είτε στα άλλα της κοντινής μας περιοχής.

Με άλλα λόγια, εν ο χώρος που εν να πιάσεις τους παρέες σου, τζιαι είτε θα πάτε για να περάσετε ωραία, να χαλαρώσετε με την κουβεντούα, είτε θα πάτε ούλλοι μαζί για να «διαβάσετε», αφού προηγηθεί η φωτογράφιση των βιβλίων, laptop και των ροφημάτων! (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) 😉

coffee-laptop

Επικεντρώθηκα περισσότερο στις χαιρετούρες σε μια καφετέρια, γιατί εν ένα μέρος που σίουρα εν να δεις πάρα πολλούς γνωστούς σου. Ακόμα πιο σίουρα, εν θα μπορείς να κάμεις κάτι για να αποφύγεις τους μη επιθυμητούς. Το κολπάκι με το κινητό εδώ δεν λέει!

Με ποιους τρόπους συνηθίζουμε να χαιρετούμε όσους βλέπουμε;

 

1
Τα “προσποιητικά”!

Ναι, όπως είπαμε σε τέτοιες περιπτώσεις εν αδύνατον να κάμεις πως εν είδες τον άλλον να ξεπροβάλλει που την εισόδο του café ή να περνά μπροστά που το τραπεζάκι σου. Πάνω από όλα…  καλοί τρόποι!

Αναπόφευκτα λοιπόν, χαιρετιέστε! Πώς ήταν όμως ο χαιρετισμός; Οτιδήποτε άλλο εκτός που χαιρετισμός! Καλύτερα μονόλογος. Εν η φάση που σύρνετε ένα «Ντάξει; Όλα καλά;», «Ναι, εσύ;» σχεδόν μέσα που τα δόντια σας, τζιαι ο άλλος απλά εν να μείνει στο χαμόγελο τζιαι εν να προχωρήσει.

Το «εσύ;» πάντα μεινίσκει αναπάντητο…

2
Τα πολλά «μάτσιο» των ανδρών!

Δαμέ έχουμε τις ανδρικές χαιρετούρες! Εν η φάση που τα «έξω καρδιά» αγόρια εν να συναντηθούν τζιαι η χαρά εν μεγάλη!

Πρώτα, ακούεις ένα.. «Οοοο (προσθέστε τζιαι άλλα πολλά “ο”), ίντα μπον ρε πελλέ;» με τη χαρακτηριστική βαριά ανύψωση του χεριού για χαιρετισμό και το «κόλλα το αλά τόκκα», ή θα ακούσεις το «Α ρε σειρούμπα μου, μα πού εχάθηκες ρεε;».

Μετά ακολουθεί σίουρα η πιο αδελφική αγκαλιά με τα φατσίματα στην πλάτη. Μάλλον εθυμηθήκαν τις δύσκολες ώρες του στρατού!

3
Τα γλυκανάλατα!

Κοριτσάρες εν δράση! Συναντιούνται τυχαία στην καφετέρια τζιαι ακούεις -αφού προηγηθεί το ξάφνιασμα τζιαι το μισάνοιγμα του στόματος- ένα «Ααα, αγάπηηηηηηη!!».

Μετά ακολουθεί το «φίλημα του αέρα» και σίουρα εν θα λείπει τζιαι ο ήχος του φιλιού! Στη συνέχεια, θα γίνεις μάρτυρας της πιο σφιχτής αγκαλίτσας που υπήρξε, με extra την κίνηση του πέρα-δόθε!

Και για να μην τα πολυλογώ, μετά ακολουθούν αμέτρητα κολακευτικά σχόλια του τύπου:

  • «Ντάξει, μιλούμε είσαι κου-κλά-ρα, όπως πάντα δηλαδή» ή
  • «Οοο, μα ομόρφυνες πάααρα πολλά, τι έκαμες;.. ή άσε πε μου τωρά ποιος ευθύνεται; Το όνομα του!» ή
  • «Είσαι τέλεια! Τέλειο το φόρεμα σου, τα νύχια σου -wow-, τζιαι το χρώμα το μαλλιών σου εν top…» (κανονικό σκανάρισμα με λλία λόγια)

4
Τα “φυρμένα” που το γέλιο χαιρετίσματα!

Okay… Τζιαι δαμέ αναρωτιέσαι,  “τωρά γιατί γελά; έχω κάτι αστείο πάνω μου; Ή εχάρηκε τόοοσο πολλά που με είδεν;

Ο συγκεκριμένος τύπος μιλά σου τζιαι σχεδόν εν χαμέ που το γέλιο. Αραδιάζει σου ταυτόχρονα, τη μιαν ερώτηση μετά την άλλη με τα «χαχαχα….χαχαχα» ενδιάμεσα, τζιαι με την πιο standard ερώτηση στο τέλος: «Μα ίντα μπου κάμεις δαμέ;» Χμμ… Άραγε τι να ήρτα να κάμω σε μιαν καφετέρια;

Αυτά έχουν οι καφετέριες. Εν γλιτώνεις με τίποτε τις χαιρετούρες σου!

 

Δες επίσης: Οι 5 ξεχωριστοί τύποι φίλων που έχουμε στην παρέα μας (θέλοντας και μη)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending