fbpx

Πήρε το πρώτο ντέρμπι πάει για το δεύτερο! (photos)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πλέον οι βλέψεις όλων στρέφονται στο επόμενο ντέρμπι με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μπαίνοντας δυνατά στον αγώνα και οι δύο ομάδες, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με 10 – 13. Το σκορ έφερνε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μακριά από τον τίτλο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο 2ο δεκάλεπτο. Πιέζοντας ψηλά οι γηπεδούχες ανάγκαζαν την αντίπαλη ομάδα σε αρκετά λάθη και πήραν κεφάλι με το τέλος του δεκαλέπτου με 31 – 18.

Η τακτική απέφερε καρπούς και έτσι συνεχίστηκε και στο 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά αυξήθηκε κατά 10 πόντους με το σκορ να αδικεί την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που έδιναν όλες τις μάχες αλλά στάθηκαν άτυχες στο τελείωμα. Το παιχνίδι τέλειωσε 60 – 35 και πλέον όπως όλα δείχνουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα αναμετρηθεί με το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την 1η και 2η θέση ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διεκδικούν την 3η θέση.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Hondla C. Carter A, Βασιλάκη Μ, Ακαθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε, Κιλέ Σ, Καραγιάννη Ε, Τσαγγαρίδου Δ, Αττεσλή Σ, Καλιάνου Μ, Κιρκίνη Α.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Ε, Τσολιά Π, Demou M, Σάββα Α, Παπά Μ, Κλόκκαρη Π, Βακιανή Α, Μουσκάλλη Α, Αγαθαγγέλου Ρ, Λεβέντη Μ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending