fbpx

Δες ποια είναι τα 3 jeans που προτιμούν τα fashion girls!

Είναι κομψά και ταυτόχρονα θηλυκά αφού τονίζουν τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Εγώ προσωπικά, -όπως έχετε καταλάβει από προηγούμενα άρθρα μου- λατρεύω τα jeans γι’ αυτό και δύσκολα τα αποχωρίζομαι.

Θα μοιραστώ μαζί σας τα 3 πιο δημοφιλή είδη jeans, αλλά και πώς να τους φορέσετε! Τα πιο κάτω jeans τα τελευταία χρόνια φορέθηκαν όσο τίποτα άλλο!

Δείτε με 3 τρόπους πώς μπορείτε να τα φορέσετε:

1
Mom fit jeans

Τα mom fit high waisted jeans ήρθαν και θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα στην καθημερινότητα μας. Είναι βολικά και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους. Στο πανεπιστήμιο μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα τρικό.

Για τις βραδινές σου εξόδους μπορείς να το βάλεις με ένα άσπρο πουκάμισο και strap heels! Είναι το απόλυτο βραδινό street style look! Με τα mom jeans μπορείς να «παίξεις» με τα αξεσουάρ και να δοκιμάζεις διαφορετικές ζώνες κάθε φορά.

2
Skinny jeans

Eμένα προσωπικά τα skinny high waisted jeans είναι τα αγαπημένα μου. Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς μαζί τους και είναι πολύ βολικά. Είτε το βάλεις με crop top ή τρικό, είτε με lace top, είτε με πουκάμισο, ένα είναι το σίγουρο: θα κάνεις μια στυλάτη εμφάνιση.

3
Ripped jeans

Η γνωστή φράση που λέει: «Μόδα είναι θα περάσει» δεν ισχύει για την περίπτωση των ripped jeans, αφού ήρθαν και έμειναν για τα καλά στις γκαρνταρόμπες μας! Μπορείτε να φορέσετε σκισμένα jeans που είναι σε πιο στενή γραμμή, για ένα πιο επίσημο look, ή σε πιο loose γραμμή (τύπου boyfriend) για ένα πιο casual look!

Μας κάνουν να δείχνουμε στυλάτες όλες τις ώρες της ημέρας γι’ αυτό και τα επιλέγουμε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα!

Εσύ ποιο είδος jean προτιμάς;

 


Διάβασε επίσης: Denim jacket: 3 τρόποι για να το φορέσετε
και να είσαστε στυλάτες!
desktop-004-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending