fbpx

Denim jacket: 3 τρόποι για να το φορέσετε και να είσαστε στυλάτες!

Όλες μας έχουμε στη ντουλάπα μας ένα αγαπημένο denim jacket που το φοράμε όλες τις ώρες. Το denim jacket μας μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλούς τρόπους και να δημιουργήσουμε ένα στυλάτο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό outfit.

 Δείτε 3 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε το denim jacket:

 

1
Denim skirt

Τα denim jackets τα αγαπούσαμε από πάντα! Τις denim φούστες όμως τα τελευταία χρόνια που επανήλθαν στη μόδα, τις αγαπήσαμε πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε για όλες τις ώρες τις ημέρας είναι να συνδυάσετε το denim jacket σας με denim skirt. Με αυτό το denim outfit θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε όπου και αν βρίσκεστε.

2
High waisted jeans

O πιο εύκολος τρόπος για να έχετε ένα ωραίο και εντυπωσιακό outfit είναι να φορέσετε το denim jacket σας είναι και να το συνδυάσετε με high waisted jeans. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα στυλάτο, άνετο και comfy look.

3
Culottes

Οι κιλότς ή αλλιώς culottes μπορεί να μπήκαν τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας, αλλά όπως φαίνεται θα μείνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Εμένα προσωπικά έκαναν την ζωή μου πιο άνετη. Γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσετε το denim jacket σας με culottes, αφού αυτόματα θα δώσει άλλον αέρα στο στυλ σας.

Εσείς με ποιο τρόπο θα το φορούσατε;

 


Διάβασε επίσης: Blazer – Φόρεσε το με 3 διαφορετικούς τρόπους!blazer-696x440

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending