fbpx

Review: Δες πώς αξιολογώ το foundation “perfection lumiere” από Chanel

Ακόμα και αν έχω πολλά αγαπημένα foundations, πάντα θέλω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα, για να βρω το τέλειο foundation για κάθε περίσταση!

Μιας και έχω αρκετά λιπαρό δέρμα, πάντα ψάχνω ένα foundation όπου είναι oil-free και να έχει μεγάλη διάρκεια στη μέρα!

Αυτή τη φορά δοκίμασα το perfection lumiere από την Chanel, μιας και υπόσχεται διάρκεια 15 ώρες, και είναι κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς μου φάνηκε αυτό το foundation:

1
Πώς απλώνεται; Έχει κάλυψη;

Η σύσταση αυτού του foundation είναι υγρή, αλλά όχι πολύ υγρή, αλλά ούτε και πηχτή, κάνοντας το εύκολο στην εφαρμογή. Απλώνεται ομοιόμορφα και δίνει μέτρια κάλυψη με μια στρώση.

Μπορείτε όμως εύκολα να δώσετε περισσότερη κάλυψη στα σημεία που θέλετε με μια δεύτερη στρώση. Το τελείωμα του είναι matte και δεν μεταφέρεται στα χέρια σας αν το αγγίξετε.

2
Διάρκεια:

Image result for perfection lumiere Chanel

Κατά την διάρκεια της μέρας, με έκπληξη παρατήρησα ότι δεν είχα λιπαρό δέρμα, που συχνά με όλα μου τα foundations έχω και αναγκάζομαι να κάνω συχνά touch ups. Στο τέλος της μέρας έδειχνε σχεδόν το ίδιο με όταν το πρωτό εφάρμοσα.

3
Φωτογραφίες:

Έχω αγαπήσει αυτό το foundation μιας και έκανε το δέρμα μου να δείχνει άψογο ακόμα και σε φωτογραφίες με φλας, και μείωσε την λιπαρότητα του προσώπου μου κατά την διάρκεια της μέρας.

4
Τιμή:

Μπορεί να μην είναι ένα οικονομικό foundation, όμως αξίζει να έχετε στη συλλογή σας ένα καλό foundation για ειδικές εξόδους και περιστάσεις! Και μην ξεχνάμε ότι είναι Chanel!

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 


Διάβασε επίσης: Τα προϊόντα της Rimmel που με ενθουσίασαν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending