fbpx

5 μοναδικά κόλπα για να δοκιμάσεις με το κινητό σου!

Όλοι λίγο-πολύ έχουν πειραματιστεί με το κινητό τους. Λογικά δοκίμασες και εσύ τις διάφορες εφαρμογές και εργαλεία που σου προσφέρει το smartphone σου.

Ήξερες όμως ότι μπορείς να μετατρέψεις το κινητό σε δημιουργικές “εφευρέσεις”; Μπορεί να σου “λύσει” τα χέρια εκεί που δεν το περιμένεις!

Μαζέψαμε λοιπόν 5 κόλπα που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας το κινητό σου, για διαφορετικές περιστάσεις και χρήσεις.

Δες τα πιο κάτω:

 

1
Φτιάξε το δικό σου projector

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; 

  • Πάρε μία χάρτινη θήκη παπουτσιών που δεν χρειάζεσαι
  • Άνοιξε μια στρογγυλή τρύπα στη μία μεριά
  • Πέρασε μπροστά της ένα μεγεθυντικό φακό
  • Τοποθέτησε την οθόνη του κινητού σου ώστε να “βλέπει” τον μεγεθυντικό φακό
  • Ετοίμασε το βίντεο που θέλεις να δεις
  • Ψήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης του  κινητού

Τοποθέτησε το mini-cinema σου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, απέναντι από ένα άσπρο τοίχο και απόλαυσε όποιο βίντεο επιθυμείς να δεις σε μεγέθυνση. WOW!

2
Φτιάξε το δικό σου μικρό φωτιστικό

Ίσως να το σκέφτηκες αλλά να μην το δοκίμασες ακόμη. Απλά ενεργοποίησε το flash του κινητού σου και τοποθέτησε από πάνω 1 ποτήρι ή μπουκάλι (άδειο ή γεμάτο). Τόσο απλά φωτίζεις ένα σκοτεινό δωμάτιο! Προσοχή όμως στη διάρκεια της χρήσης, μιας και δεν θα αντέξει για πολλές ώρες η μπαταρία σου.

3
Φτιάξε τη δική σου θήκη για το κινητό σου

Αν χρειάζεσαι επείγον μια θήκη που θα προστατεύει το κινητό σου όταν χρειαστεί, μπορείς να φτιάξεις σε λιγότερο από 1 λεπτό τη δική σου! Απλά τοποθέτησε το κινητό σου πάνω σε ένα φουσκωμένο μπαλόνι και πιέζοντας το, άφησε τον αέρα από το μπαλόνι να βγει προς τα έξω. Αποτέλεσμα; Το σχήμα του κινητού σου θα σχηματιστεί πάνω στο μπαλόνι σαν περίγραμμα και έχεις έτοιμη την πλαστική θήκη σου!

4
Χρησιμοποίησε τη θήκη του κινητού σου για να φυλάς τις κάρτες σου

Αν είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να κυκλοφορούν συνεχώς με μια τσάντα στο χέρι, τότε υπάρχει λύση. Μπορείς να τοποθετήσεις την πιστωτική σου κάρτα, την ταυτότητα σου, ίσως και κάποια χαρτονομίσματα στο πίσω μέρος του κινητού σου. Όλα αυτά, χωράνε άνετα στην προστατευτική θήκη του κινητού σου!

5
Κάνε το δικό σου μεγάφωνο με το κινητό σου

Ακόμη κι αν το smartphone σου έχει ισχυρά μεγάφωνα, υπάρχουν περιπτώσεις που απλά θες να γίνει ακόμη πιο δυνατή η ένταση του ήχου. Πολύ απλά, τοποθέτησε το κινητό σου μέσα σε ένα άδειο ποτήρι, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ένταση, π.χ. της μουσικής, που θέλεις να ακούσεις!

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις κάποιο από τα πιο πάνω κόλπα σήμερα;

 

Δες επίσης: 5 πολύ χρήσιμα apps για την περίοδο των εξετάσεων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending