fbpx

Αν οι ομάδες έγραφαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Χριστούγεννα. Μέρες χαράς, μέρες οικογενειακές, μέρες που σκεφτόμαστε και λίγο τον συνάνθρωπο. Είναι και μέρες όμως που ο κόσμος ανταλλάζει δώρα θέλοντας έτσι να δείξει την αγάπη προς τον συνάνθρωπο του!

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούμε από τον Άγιο Βασίλη (όσοι είναι ή έστω νιώθουν παιδιά) να μας φέρει δώρα. Αλήθεια, όμως, σκεφτήκατε πως θα ήταν αν οι ομάδες έγραφαν γράμμα στον Άγιο των Χριστουγέννων ζητώντας δώρο;

Κάτσαμε κάτω, βρήκαμε τα “θέλω” των ομάδων και συνδυάζοντας φαντασία και πραγματικότητα σας παρουσιάζουμε τις ευχές των ομάδων!

1
ΑΕΚ

Καλέ μου Αγιούλη (τι αγιούλη, θεούλης είσαι!),

Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τη φετινή χρονιά. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, κερδίσαμε αναγνώριση, κάναμε το δικό μας γήπεδο, πήγαμε καλά και στην Ευρώπη, πήραμε σχεδόν όλα όσα θέλαμε!

Για το 2017 θα ζητήσω μόνο 2 πραγματάκια: Ένα πρωτάθλημα και πρώτο σκόρερ τον Alves ή τον Triskovski. Ένα τίτλο, καλέ μου Αγιούλη, ένα τίτλο!

2
ΑΕΛ

Αγιότατε,

Μας έβαλες δύσκολα το πρώτο μισό του 2016 αλλά δοξάζω το όνομα σου, περάσαμε! Γλιτώσαμε άνετα τον υποβιβασμό στο τέλος και ευχαριστούμε για αυτό. Το τελευταίο μισό ήταν ονειρικό βέβαια και για τούτο είμαι ευγνώμων.

Για το 2017 λοιπόν και αφού είσαι τόσο μα τόσο καλός και βοηθάς τους πάντες θα ήθελα να αποκτήσω επιτέλους και εγώ το δικό μου γήπεδο και να πανηγυρίσω στο συντριβάνι το πρωτάθλημα! Ναι, όπως το καλοκαίρι του 2012, Αγιε μου Βασίλη!

Υ.Γ. Αν μπορείς να κρατήσεις τον Πάμπο για προπονητή μου για πάντα θα σου ανάψω μια λαμπάδα 86 μέτρα! Όσα και τα χρόνια μου!

3
ΑΠΟΕΛ

Άγιε μου Βασίλη,

Τι να ζητήσω εγώ τώρα; Με καλόμαθες τα τελευταία χρόνια! (Φταίεις, να το ξέρεις!) Θα είμαι σύντομος γιατί ξέρω πως έχεις και δουλειές. Πρωτάθλημα, κύπελλο, να πάω τουλάχιστον ως τους 8 του Europa League, να παω στους ομίλους του Champions League με τη νέα σεζόν, να αναδειχτεί ο Πιέρος πρώτος σκόρερ και τωρά που το σκέφτομαι να έρτει ο Ronaldo στον ΑΠΟΕΛ να πουλήσουμε φανέλες του!

Ένεν πολλά, ξέρω το! Κανόνισε!

4
Απόλλωνας

Σεβάσμιε Άγιε,

Πέρσι πήρα το κύπελλο. Θέλω το και φέτος! Μην μου αρνηθείς γιατί στο πρωτάθλημα παίζεις μου τον δύσκολο, έκοψα πίσω! Επίσης, έταξες μου ένα γήπεδο έχει τόσα χρόνια και ακόμα περιμένω το, τι θα γίνει;

Τωρά που εξηγηθήκαμε, κάμε τον Παπουλή 15 χρόνια νεαρότερο να τον αφήκουμε για πάντα στο Λιμάνι!

Αυτά από μένα! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

5
Ομόνοια

Άγιε μου, λεβέντη μου και καραπουζουκλή,

Τελευταία εβασανίσαν με πολλά οι διατητές! Θέλω να το ξέρεις τούτο αν και είμαι σίγουρη πως βλέπεις τι γίνεται! Για την χρονιά που έρχεται ζητώ να σταματήσει τούτο το κακό, να έρθουν ξένοι διαιτητές να αγιάσουμε και εμείς λίγο.

Ακόμα, θα ήθελα έτσι εποχή του χρόνου, να μην έχω χρέη, τενέκκα τέλος, γίγαντα μου, πως το λένε; Και κάτι άλλο, να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ ο Matt μου, ο Derbyshire μου, ο λεβέντης και να πιάσουμε το πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Ξέρω πως για το τελευταίο έχουν με ξεγραμμένη, αλλά 8 πόντοι εν εν πολλοί!

Υ.Γ. 1 Με το γήπεδο μου τι γίνεται;

6
Ερμής 

Καλύτερε Άγιε,

Ο Ερμής είναι θεός, το ίδιο και εσύ. Το γεγονός πως σε εκάμαν απλά άγιο εν αντιδεοντολογικό γιατί είσαι ο κορυφαίος άγιος όλων των εποχών. Όπως και ο Ερμής μας με τον Λούκα μας πρόεδρο και τον Νίκο μας προπονητή!

Για το 2017 ζητώ καταρχάς να μείνω στην εξάδα να τους πελλάνουμε ούλλους! Επίσης, όπως και το 2014, να πάω στον τελικό κυπέλλου και να τους το πιάσω φέτος και να κάμουμε και το μαυρογέριμο το γήπεδο φέτος; Γίνεται;

7
Σαλαμίνα

Αγιάρα μου,

Πέρσι ετέλειωσα το πρωτάθλημα στην εξάδα και θα ήθελα το ίδιο και φέτος. Παράλληλα, έχει κάτι χρόνια να διακριθώ στο κύπελλο. Αξίζω να πάω τουλάχιστον στα ημιτελικά, σωστά; Ελπίζω να εκτιμήσεις το γεγονός πως είμαι ταπεινή και ζητώ τουλάχιστον ημιτελικά και όχι την κατάκτηση του.

Είμαι σίγουρος όμως πως θα με βοηθήσεις να το σηκώσω γιατί στο κάτω – κάτω έχουμε τα ίδια χρώματα!

Eίσαι Σαλαμίνα ως το κόκκαλο, παραδέξου το!

8
Ανόρθωση

Άγιε μου,

Η φετινή χρονιά ήταν καταστροφή γι΄αυτό και δεν έχω όρεξη για πολλά – πολλά. Θα είμαι ντόμπρος, ίσιος και σταράτος.

Ζητώ σου να ξαναγίνω η “Μεγάλη Κυρία”! Κανεί με τούτο το ανέκδοτο αγιάρα μου, δεν θέλω τίτλους και μεγαλεία (για φέτος τουλάχιστον)! Θέλω να γίνω ξανά ομάδα, να αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα μας. Παράλογη ευχή; Εν το νομίζω.

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!

Δες επίσης: Από πού πήραν τα ονόματα τους οι κυπριακές ομάδες; (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending