fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν MONO όσοι αγαπούν τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα!! Κάποιοι δυσανασχετούν, κάποιοι απλά αδιαφορούν, τζιαι κάποιοι εν υπερβολικά ενθουσιασμένοι με οτιδήποτε συμβαίνει μες τις γιορτές!

Το άρθρο τούτο εν για εμάς τους ενθουσιασμένους, ευδιάθετους και σχεδόν… χαζοχαρούμενους που δεν υπάρχει το παραμικρό πράμα μες τα Χριστούγεννα που να θεωρούμε σαχλό!

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα, γιατί απλά αγαπάμε τα πάντα!

Πάμε να δούμε τις 5 καταστάσεις που θα καταλάβουν μόνο όσοι αγαπούν τα Χριστούγεννα!

1
Φαγητό

Εκτός που τα standard τραπέζια των ημερών: Χριστούγεννα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά, Φώτα, έχουμε τζιαι extra τραπέζια που τα κάμουμε για χάρη των γιορτών τζιαι όι κάποια συγκεκριμένη μέρα.

Τα Χριστούγεννα εν η γιορτή των γλυτζιστικών, τζιαι ούλλοι φκάλλουν τα βάσανα του χρόνου πάνω σε βουτυρένια πισκοττούθκια τζιαι σιοκολατένιους Άη-Βασίλιες. Καλά, για μελομακάρονα τζιαι κουραμπιέδες εν τίθεται θέμα, βουττημένα μες τα σιρόπια τζιαι τη ζάχαρη την άχνη – εν λείπουν που κανένα σπίτι. Για το christmas cake εν θα σχολιάσω κάτι – εν αξίζει καν να μπει στη λίστα.

2
Δώρα

Ποιος εν αγαπά τα δώρα; Μικρά, μεγάλα, χειροποίητα, αγορασμένα, εν ούλλα καλοδεχούμενα! Γιατί πάνω απ’ όλα μετρά η σκέψη τζιαι οι προθέσεις τζιείνου που σου τα χαρίζει! Α

κόμα μεγαλύτερη χαρά που το να πιάνεις δώρα όμως, εν το να διάς εσύ. Επειδή ξέρεις ότι εν να χαρεί ο άνθρωπος που αγαπάς, εσύ σσιέρεσαι διπλά. 🙂

3
Ταινίες

Τι πιο ωραίο που το να κουκκουλιάζεσαι με μια κουβερτούα πάσ’ τον καναπέ (extra bonus αν έσσιεις τζιαι τζάκι) τζιαι να θωρείς μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία;

Επειδή ας πούμε αν περάσουν Χριστούγεννα τζιαι εν βάλει η τηλεόραση το Home Alone σημαίνει κάτι εν πάει καλά με τον κόσμο. Άλλες κλασικές εν τα: Christmas Carol, Bad Santa, How the Grinch stole Christmas κ.ά.

4
Μουσική

Εκτός που ταινίες εν τζιαι τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραούδκια, που απλά αγαπάς να ακούεις τούν’ τες μέρες – είτε σπίτι σου, είτε στο αυτοκίνητο σου, είτε στα καταστήματα που μπένεις.

Που αγγλικά έχουμε: All I want for Christmas is you, Last Christmas, Santa Baby κ.ά. Που ελληνικά: Χρόνια Πολλά (Σάκης), Χριστούγεννα (Βανδή), Φέτος τα Χριστούγεννα (Σταν), κλπ. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να μεν ακούσω Jazz, με ιδιαίτερη αδυναμία στη χριστουγεννιάτικη λίστα του Frank Sinatra. Βάρτε το στο YouTube τζιαι θα με θυμηθείτε!

5
Events

Γεμώνουν οι μέρες με διάφορα χριστουγεννιάτικα events τζιαι παζαράκια, τζιαι εσύ απλά θέλεις να πάεις σε ούλλα. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό να εν η Παραμυθούπολη, με τα παιχνίδκια τζιαι τις συναυλίες της.

Τα τελευταία χρόνια εκαθιερώθηκε τζιαι το χριστουγεννιάτικο χωριό στη Μακαρείου, που θυμίζει πολλά το Christmas fair της Ευρώπης: χειροποίητες κατασκευές, παραδοσιακά εδέσματα, πολλά γλυκά, γερμανικά λουκάνικα, ζεστό κρασί κλπ).

Εν να πάεις τζιαι σε τούτα αλλά τζιαι σε πολλά άλλα events τα οποία ήβρες που το Facebook τζιαι έβαλες ήδη ότι είσαι interested! 😉

Εσύ ταυτίζεσαι με τις πιο πάνω καταστάσεις; Τι άλλο κάνεις τα Χριστούγεννα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending