fbpx

5 καταστάσεις που θα καταλάβουν όσοι αγαπούν τους τετράποδους φίλους τους!

Αφιερωμένο σε όλους τους λάτρεις των σκύλων και των γατών! Είσαι κι εσύ λάτρης των σκύλων και των γάτων ή ακόμη τους έχεις στο σπίτι σου;

Ποιες είναι οι καταστάσεις που βιώνουμε μόνο εμείς που ζούμε μαζί τους και είναι στην καθημερινότητά μας;

Πάμε να τις δούμε!

 

1
Η εκπαίδευση και η φροντίδα

Στην αρχή είχες τον ενθουσιασμό τζιαι ήθελες πάρα πολλά να αποκτήσεις ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι. Επήες να ψωνίσεις τα απαραίτητα φυσικά, τζιαι μπορεί με την οικογένεια σου να εφάετε και τον μισό μισθό πάνω σε παιχνιδάκια, κρεβατάκι κλπ. για το κατοικίδιο σας.

Το βιβλίο εκπαίδευσης βέβαια ήταν MUST και τώρα θα έπρεπε να πάρεις βραβείο… υπομονής και καρτερικότητας, μέχρι να καταφέρεις να κάνεις το κατοικίδιο σου να συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς με τις αρχές της οικογένειας σου!

Αλήθεια δεν είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι εκπαίδευσες και μεγάλωσες εσύ μόνος/η σου ένα ζωντανό οργανισμό; Έναν τετράποδο φίλο; Το κατοικίδιο σου αντικατοπτρίζει τις συμπεριφορές που εσύ του έχεις μάθει – λες και εν το μωρό σου!

2
Βόλτα

Ο σκύλος σου εν η  αφορμή για να φκεις να περπατήσεις λλίο έξω, να κάμεις διάλειμμα που το διάβασμα σου τζιαι να ξεκολλήσεις λλίο που το κομπιούτερ! Άσε που έχεις και έξτρα μπόνους να κοινωνικοποιηθείς με νέα άτομα που παίρνουν και εκείνα τζίν’ την ώρα το σκυλάκι τους γυρώ. 😉

P.S. Ούλλοι ξέρουμε ότι στην αρχή ήσουν πολλά ενθουσιασμένος να το παίρνεις γυρώ τζιαι μετά εβαρέθηκες αλλά εσύ επέλεξες να το πιάσεις! Πρέπει να υποστούμε και τις συνέπειες. Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια!

3
Στιγμές μοναξιάς

Πόσες φορές δεν ήσουν καλά και εν εσήκωνες κουβέντα με κανέναν αλλά ήθελες μια παρέα; Ε φυσικά εσύ θα πιάσεις τον σκύλο σου ή το γατάκι σου μια μεγάλη σφικτή αγκαλιά τζιαι να του φκάλεις ούλλα σου τα απωθημένα και να του λες: “Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις“.

Επειδή, μεν νομίζεις, έχουν και αυτά συναισθήματα και καταλαβαίνουν πότε δεν είσαι καλα! Εσύ σίγουρα θα ανακουφίζεσαι μόνο και μόνο κάνοντας τους μερικά χάδια!

4
Στιγμές ενέργειας και διάθεσης


Υπάρχουν πάλι κάποιες στιγμές που έχεις πολλή όρεξη και διάθεση και τη μεταδίδεις στα ζωάκια σου που δεν θέλουν και πολλά να σου το ανταποδώσουν με διάφορες τρέλες, περνώντας τέλεια και ποιοτικά μαζί τους (κάποιες φορές έχουν μόνο τζίνα όρεξη τζιαι εσύ βαρκέσαι αλλά εν το κάμνει η καρκιά σου να τα αφήκεις έτσι γιατί αγαπάς τα πολλά)!

5
Αφορμή για Snaps, Insta Stories και τώρα… Messenger stories!

Οι σκύλοι και οι γάτοι πάντα είναι αφορμή για να βγάλεις ένα snap ή φωτογραφία selfie μαζί τους. Ή ακόμη να τα βγάζεις βίντεο την ώρα που κάνουν τρέλες, ή να δοκιμάσεις διάφορα φίλτρα πάνω τους και… ποιος σε πιάνει!!

Πάντως αγαπημένε μου φίλε/ή ένα είναι το σίγουρο: Τα κατοικίδια εν η ζωή σου τζιαι αγαπάς τα πολλά!

learn-to-love-like-your-pet

Εν ενεν τυχαίο ότι όποιος έχει, μαθαίνει να εν πιο συνειδητός και να είναι πιο υπεύθυνο άτομο, μιας και είναι και αυτά ζωντανοί οργανισμοί με αισθήματα που αν ξέρεις να τους συμπεριφερθείς, έχουν τον δικό τους τρόπο να σου το δείξουν και φαίνεται!

Είναι η μόνη απόδειξη ότι η αγάπη δεν εκφράζεται με λόγια αλλά με πράξεις! Γι’ αυτό πρόσεχε τα και δείξε τους όσο περισσότερη προσοχή και φροντίδα γίνεται πριν να είναι αργά.

Εβίωσες και εσύ τις πιο πάνω καταστάσεις ή κάποιες άλλες που θέλεις να μοιραστείς; Στείλε μας τις ΕΔΩ!

 

Δες επίσης: Όσα ένας σκύλος θα ήθελε να “πει”, σε κάθε άνθρωπο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending