fbpx

Αν τα Χριστούγεννα ήταν καλοκαίρι: Τι θα γινόταν στις κυπριακές πόλεις;

Φανταστικό; Κι όμως! Αν τα Χριστούγεννα στην Κύπρο ήταν καλοκαίρι, δεν θα αλλάζαμε και πολλά, αλλά σίγουρα θα προσθέταμε κι άλλα! Ο Κυπραίος ξέρει να περνά καλά όπου και να βρίσκεται… Αρκεί βέβαια να υπάρχει  φαγητό, ποτό και λίγη μουσική.

Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά, να συμβαίνουν στην αμμουδιά, και να γιορτάζαμε όλοι ανοίγοντας σαμπάνια και μοιράζοντας δώρα στους αγαπημένους μας…

Τι θα γινόταν άραγε σε κάθε πόλη της Κύπρου;

1
Στο Lady’s Mile στη Λεμεσό…

185657-summer-christmas-in-sydney

Θα γίνονταν τα πιο τρελά X-mas beach Parties, που θα προσέλκυαν τη νεολαία απ’ όλη την Κύπρο! Θα υπήρχε σίγουρα καλή μουσική, ατέλειωτο ποτό και ξενύχτι, που θα πρόσφερε σίγουρα μια εναλλακτική επιλογή του “Ρε, πάμε μπουζούκια την Πρωτοχρονιά;” 

Η διασκέδαση και η Λεμεσός πάνε μαζί…  οι Λεμεσιανοί ξέρουν πώς να περνούν καλά, κι αυτό φαίνεται κι από τα καρναβάλια. Φανταστείτε λοιπόν, μια παρέλαση-πασαρέλα, μπροστά στην αμμουδιά! Οι Αγιο-Βασίλενες θα έκλεβαν σίγουρα την παράσταση 😉

2
Στις Φοινικούδες της Λάρνακας…

Ο δήμος θα διοργάνωνε αγώνες surfing, αρκεί βέβαια οι συμμετέχοντες να ήταν ντυμένοι με στολές του Άη-Βασίλη.

Τα βραβεία για τους νικητές θα ήταν μεγάλα χριστουγεννιάτικα δώρα και προκήρυξη του Άγιου-Βασίλη της χρονιάς! Όλοι θα πήγαιναν για να παρακολουθήσουν αστείους διαγωνισμούς και να περάσουν όμορφα τη μέρα των Χριστουγέννων!

3
Στην παραλία της Στερατζιάς (επαρχία Λευκωσίας και εντός ορίων Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου)…

Θα πραγματοποιούνταν για χιλιακοστή πεντακοστή φορά, τα Star Xmas 2016, όπου οι Λευκωσιάτισσες θα έκαναν πασαρέλα και θα συμμέτεχαν στον Διαγωνισμό Ομορφιάς στα πλαίσια την προκήρυξη της παραλίας ως “Φιλική για τους σκύλους“.

lollitop_757_c18_christmas_across_the_globe_files_c18_26425953

Οι διαγωνιζόμενες θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το στέμμα, μέσα από διάφορες φωτογραφίσεις και θα κέρδιζε αυτή με τις περισσότερες ψήφους των παρευρισκόμενων.

Η κριτική επιτροπή θα ήταν εκεί για να βαθμολογήσει μόνο την πασαρέλα των κοριτσιών, δίνοντάς τους το 30% της τελικής βαθμολογίας.

Σημείωση: Στον διαγωνισμό θα μπορούσαν να συμμετάσχουν φυσικά Κυπραίες απ’ όλες τις πόλεις.

4
Στo Nissi Beach στην Αγία Νάπα…

Θα πανηγύρισαν μέχρι το επόμενο πρωί, και θα γιόρταζαν πιο ξέφρενα απ’ όλους μες στην Κύπρο! Σε αυτή την πόλη, θα γίνονταν τα πιο κουφά, αλλιώτικα και πολύ προχωρημένα… Θα ήξερες γιατί να πας, πριν ακόμα πας φυσικά!

Εν τω μεταξύ, ένα τρενάκι μεθυσμένων θα έκανε τον γύρο της παραλίας με στόχο να μαζέψει στην ουρά του περισσότερους από 1000 ανθρώπους ντυμένους Άγιο-Βασίλιδες.

christmas-on-bondi-beach-and-coogee-beach

Έπειτα, οι συμμετέχοντες θα έμπαιναν σε διαγωνισμό για να διεκδικήσουν με κλήρωση ένα ταξίδι για 2 και πλούσια Χριστουγεννιάτικα δώρα! Τέλειο;

5
Πού να δείτε τι θα γινόταν στο Sunrise στον Πρωταρά!

Εκεί θα είχαν καθιερώσει σαν έθιμο να στολίζουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις παραλίες και να τσακκώνουνται ποιανού είναι το μεγαλύτερο… όπως γίνεται με τις λαμπρατζιές το Πάσχα!

b52c6851945dd800a648cc81a5c0da58

Η μουσική εν θα εδιούσε παμό, και θα ανέβαζαν στο Facebook φωτογραφίες από το παιχνίδι που έχουν σαν έθιμο “Όποιος βουρήσει πιο γλήορα μες στο νερό” που θα γίνετουν ξεχωριστά για Άντρες και Γυναίκες!

6
Στο Coral Bay στην Πάφο όμως, τα πράματα θα ήταν πιο χαλαρά

Εκεί θα πήγαινες με την οικογένειά σου, να απλώσεις την παττιχούα σου στο κύμα και να περάσεις καλά όπως μόνον ένας Κυπραίος ξέρει.

Φαγητό, Καζαντζίδης και καφές κυπριακός θα έδιναν και θα ‘παιρναν απολαμβάνοντας παράλληλα την ήρεμη θάλασσα! Η Πάφος θα ήταν η εναλλακτική επιλογή απ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου.

beach-christmas

Αν τα Χριστούγεννα στην Κύπρο ήταν καλοκαίρι, εσύ πού θα πήγαινες;

 

Δες επίσης: 5 καταστάσεις που θα ζήσουμε (και) φέτος στα οικογενειακά τραπέζια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending