fbpx

Dress like a fashion blogger: 3 outfits της Arielle Noa που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Στο σημερινό post δε θα σας δείξω 3 διαφορετικές bloggers, αλλά 3 διαφορετικά outfits από μία και μόνο fashion blogger που συμπαθώ πολύ: την Arielle Noa Charnas! Είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα η οποία έχει το δικό της blog το οποίο ονομάζεται Somethingnavy!

Ξεχώρισε πεερισσότερο την τελευταία χρονιά μέσα από τις στυλιστικές της επιλογές και δεν είναι λίγα τα brands που την επιλέγουν για να τους προωθήσει διάφορα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κλπ!

Τα περισσότερα από τα ρούχα της είναι από μάρκες, παρ’ όλα αυτά εγώ έψαξα και βρήκα για εσάς τα ίδια ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές!

Δες τα εδώ: 

1
Girly look

Καταπληκτικό girly look από την Arielle! Αν και δεν μου άρεσαν ποτέ οι άσπρες μπότες, οφείλω να ομολογήσω ότι στο συγκεκριμένο outfit δε με χάλασαν καθόλου. Συνδύασε τέλεια την χακί φούστα με το άσπρο frilled πουκάμισό της!

Get the look: 

πουκάμισο 

φούστα 

ankle boots

clutch bag

2
Grey look

Ένα από τα ιδανικότερα outfits γι’ αυτή τη σεζόν! Ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, mini φούστα και oversized τρικό ίσον ο απόλυτος συνδυασμός! Την κάνουν πολύ sexy και girly ταυτόχρονα!

Get the look:

ζιβάγκο

φούστα 

over the knee boots

τσάντα

3
Simple and chic 

Απλό κλασσικό στυλ, ιδανικό για γραφείο και μου θυμίζει πολύ την Sex & the City για κάποιο λόγο! Τα κουμπιά στο ζιβάγκο της είναι η λεπτομέρεια που κάνει μοναδικό το outfit. Επίσης είναι πολύ ωραίο που έβαλε τα μαλλιά της μέσα από το ζιβάγκο!

Get the look: 

jeans

high heels

ζιβάγκο με κουμπιά

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger: 3 outfits
που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending