fbpx

3 τρόποι να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και τον χειμώνα!

Όλες μας μόλις φύγει το καλοκαίρι φυλάμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα στη ντουλάπα και κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα. Έλα που όμως κάποια ρούχα παρόλο που φαίνονται τόσο καλοκαιρινά μπορούν να φορεθούν και τον χειμώνα!

Υπάρχουν κάποια καλοκαιρινά κομμάτια που φορέθηκαν πάρα πολύ τη σεζόν που μας πέρασε και μπορείς σίγουρα να τα βάλεις και τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα.

Δες 3 τρόπους για να τα φορέσεις και τον χειμώνα:

1
Jumpsuit culotte

Σχεδόν όλες από εμάς έχουμε στην ντουλάπα μας ένα jumpsuit culotte! Και αυτό επειδή είναι πολύ βολικό για τις καθημερινές -και όχι μόνο- εξόδους μας. Γιατί λοιπόν να μην το φορέσουμε και τον χειμώνα;
Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται μπορούμε να το «εντάξουμε» στη καθημερινότητα μας και τώρα τον χειμώνα. Μπορούμε να βάλουμε από μέσα ένα ζιβάγκο, και από πάνω denim jacket με γούνα. Αν βάλουμε και ένα καλσόν από μέσα θα είμαστε πανέτοιμες για την έξοδό μας χωρίς και πολλά πολλά!

2
Culottes

Οι culottes το καλοκαίρι που μας πέρασε φορέθηκαν όσο τίποτα άλλο! Μπορούμε να τις φορέσουμε και τον χειμώνα όμως με ένα cropped jumper, μία ζακέτα και ένα long nude coat από πάνω. Εννοείται καλσόν από μέσα για να είμαστε ζεστές και τα κλασσικά άσπρα sneakers μας. Έτσι θα είμαστε πολύ στυλάτες και στις χειμωνιάτικες μας εξόδους με τα αγαπημένα μας culottes.

3
Άσπρο τζιν

Ποιος είπε ότι το άσπρο χρώμα και συγκεκριμένα το άσπρο τζιν είναι μόνο για το καλοκαίρι; Μπορείς να το βάλεις και τον χειμώνα, αλλά να το συνδυάσεις καλύτερα με γκρίζο, beige, σκούρο μπλε, και μαύρο. Εμένα προσωπικά είναι το αγαπημένο μου χρώμα και το φοράω πολύ φέτος τον χειμώνα με oversized τρικό, sneakers και το γκρίζο παλτό και είμαι πανέτοιμη!

Βάλε τα 3 πιο πάνω κομμάτια ξανά στην ντουλάπα σου
και φόρεσε τα και τον χειμώνα! 

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger: 3 outfits της Arielle Noa που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending