fbpx

5 tips στα ρούχα που επιλέγεις για να φαίνεσαι πιο ψηλή! (Part 1)

Πολλές από εμάς, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, θέλουμε να φαινόμαστε λίγο πιο ψηλές από όσο είμαστε στην πραγματικότητα! Κάποιες όμως από τις επιλογές που κάνουμε στα ρούχα που φοράμε, δε βοηθάνε σε αυτό και μας κάνουνε να φαινόμαστε πιο κοντούλες!

Εγώ όμως έψαξα και βρήκα ποια ρούχα όταν τα φοράμε, δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είμαστε ψηλότερες!

Δες εδώ ποια είναι:

1
Flared jeans

Τα παντελόνια που ανοίγουν από το γόνατο και κάτω (flare jeans) δίνουν την εντύπωση ότι το πόδι είναι πιο ψηλό! Ειδικά όταν η καμπάνα του παντελονιού κρύβει τα τακούνια ή φαίνονται ελάχιστα όπως στις πιο πάνω φωτογραφίες, τότε το πόδι να φαίνεται ακόμα πιο μακρύ!

2
Τόνισε τη μέση σου με ζώνη 

Όταν τονίζουμε τη μέση με μια ζώνη, τότε δίνεται η “ψευδαίσθηση” ότι το πόδι μας τελειώνει εκεί που είναι η μέση. Αντί για ζώνη, μπορούμε να βάλουμε κορσέ, αφού τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολύ trend να φοράμε κορσέ πάνω από το πουκάμισο, το οποίο τονίζει ακόμη περισσότερο τη μέση!

3
Τακούνια με χαμηλή σόλα μπροστά

Όσο πιο χαμηλό είναι το μπροστινό μέρος του παπουτσιού (η μπροστινή σόλα), τόσο πιο ψηλό και αδύνατο φαίνεται το πόδι! Αυτό φαίνεται εντονότερα όταν συνδυάζουμε τα high heels μας με mini φούστα!

4
Ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια

Γενικά τα high waisted ρούχα τονίζουν περισσότερο τη μέση και όπως είπαμε πιο πάνω αυτό “δίνει ύψος”! Εννοείται ότι αν θα φορέσετε high waisted ρούχα, το top που θα βάλετε πρέπει να είναι από μέσα οπωσδήποτε!

5
Μικρές τσάντες

Οι μεγάλες οι τσάντες κάνουν το κάθε κορίτσι να δείχνει πιο μικροκαμωμένο! Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να προτιμούμε μικρές τσάντες οι οποίες δεν μας κρύβουν και δίνουν ύψος! Τα τελευταία 3 χρόνια επανήλθαν για τα καλά στη ζωή μας οι μικρότερες τσάντες, όχι μόνο για τις βραδινές εξόδους, αλλά και για τις πιο καθημερινές μας βόλτες!

Εφαρμόστε τα πιο πάνω tips
και stay tuned για το 2o part!

 


Διαβάστε επίσης: 3 τρόποι να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα
και τον χειμώνα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending