4 προϊόντα που κάνουν τα μαλλιά να μακραίνουν γρηγορότερα!

Φοιτήτρια Σύγχρονων Γλωσσών και Ευρωπαικών Σπουδών

Σχεδόν κάθε κορίτσι, όπως και εγώ, λατρεύει τα μακριά μαλλιά ή ίσως επιθυμεί να τα αποκτήσει, αλλά δεν ξέρει πώς.

Λοιπόν, για εσάς έχω βρει 4 θαυματουργά προϊόντα τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας και να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα άμεσα.

Δείτε τα εδώ: 

1Ελαιόλαδο

Καλά διαβάσατε κορίτσια μου! Το ελαιόλαδο περιέχει θρεπτικά συστατικά τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών όπως και  στην αποκατάσταση των φθορών που δημιουργούνται από τα ισιώματα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και εγώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Εφαρμογή: 1-2 φορές την εβδομάδα κάντε απαλό μασάζ στις ρίζες και έπειτα αφήστε το για μισή ώρα και ξεβγάλτε καλά. Μπορείτε να βάλετε και λίγο στις άκρες των μαλλιών σας.

2Έλαιο Καρύδας

Το έλαιο καρύδας βοηθά στην βαθιά θρέψη των μαλλιών κι έτσι τα βοηθά να μακρύνουν. Εάν είστε μεγάλη fan του ισιώματος η καρύδα αποτρέπει την ψαλίδα και την φθορά με τη συχνή χρήση που προκαλεί η θερμότητα του σιδήρου ισιώματος.

Το έλαιο καρύδας το χρησιμοποιούσα όταν ήμουν στην Γερμανία για Erasmus και έχω να ομολογήσω ότι βοήθησε πάρα πολύ στο να μακρύνουν και να δυναμώσουν τα μαλλιά μου.

Εφαρμογή: 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνετε το έλαιο της καρύδας σε όλο το μήκος των μαλλιών και κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε το να δράσει για μισή ώρα ή αν έχετε περισσότερο χρόνο ολόκληρο το βράδυ.

3Καστορέλαιο

Δεν είχα ακούσει από πριν για το καστορέλαιο, αλλά μου το σύστησε ο δερματολόγος για γρηγορότερη ανάπτυξη των μαλλιών και για ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Εφαρμογή: Το απλώνετε στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας απαλό μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επί καθημερινής βάσεως.

4Έλαιο από αβοκάντο

Το έλαιο από αβοκάντο λόγω τον αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχει βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα να μακραίνουν γρηγορότερα αλλά και πιο υγιή τα μαλλιά.

Εφαρμογή: Ζεσταίνετε το έλαιο αβοκάντο και έπειτα κάνετε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα γύρω στα 20 λεπτά και μετά ξεβγάλτε καλά. 1-2 φορές την εβδομάδα.

Δοκιμάστε ένα από τα πιο πάνω προϊόντα
και θα με θυμηθείτε!

 


Διαβάστε επίσης: 5 tips για να ισιώνετε τα μαλλιά σας σωστά
και με προστασία!