fbpx

Τα 5 σίγουρα πράγματα που κάναμε στην τάξη όταν ήμασταν σχολείο!

Επέρασαν τα χρόνια… Μπορεί να είσαι φοιτητής αλλά, αραιά και πού, κάμνεις ένα μικρό flashback στα σχολικά χρόνια σου.

Υπάρχει πιθανότητα να ήσουν πάντα φρόνιμος μέσα στην τάξη; Ούλλοι μας εκάμναμε διάφορα άσχετα πράματα καθώς ήμασταν μέσα στην τάξη.

Ας δούμε αν τα έκαμνες τζιαι εσύ τούτα:

 

1
Ζωγραφιές

Στο δημοτικό, μπορεί να είχες μάθημα Μαθηματικών τζιαι να εκάθεσουν στη καρέκλα (τάχα άκουες τον δάσκαλο). Mερικές φορές σίουρα έπιανες τα χρώματα σου τζιαι μια άσπρη κολλούα τζαι άρκευκες να ζωγραφίζεις.

Εσκέφτεσουν: “Ε ρε μα ποιος είμαι εγώ; Ο Πικάσσο;“. Αμέσως μετά έδειχνες τη δημιουργία σου στο διπλανό σου τζιαι εκάμνετε χαρούες.

2
Πρόχειρο τετράδιο

Σε όποια τάξη τζιαι να ήσουν, ο δάσκαλος ή καθηγητής σου, πάντα έθελε να μεν μιλάς τζιαι να προσέχεις στο μάθημα. Εσύ όμως εν άντεχες. Αν δεν έβρησκες τρόπο ήταν να σπάσεις.

Είχες τζιαι εσύ πάντα το “πρόχειρο” το τετράδιο σου στο οποίο έγραφες ΟΤΙ ήθελες να πεις στον διπλανό σου, ώστε να μεν σας ακούσει ο δάσκαλος;

3
Καραβάκια

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για όλους μας στο δημοτικό για να περάσει η ώρα του μαθήματος, ήταν το πιο πάνω. Επροσπαθούσες τζιαι εσύ να φτιάξεις το δικό σου χάρτινο καραβάκι;

4
Κάρτα αγάπης

Ο τρόπος που έδειχνες την αγάπη σου σε αυτόν/ή που αγαπούσες στο δημοτικό. Ένας μικρός φάκελος στον οποίο ζωγράφισες μια καρδούλα για να δείξεις το πόσο ρομαντικός αλλά και φατσσιημένος/η ήσουν μαζί του/της.

Αργότερα, αυτή η κάρτα βρισκόταν πάνω στο θρανίο του/της χωρίς όνομα. Έτσι για το μυστήριο

5
Πίσσα (τσίχλα)

Ήσουν μέσα στο μάθημα, εβαρκέσουν τζιαι ήθελες να τρώεις κάτι. Το μόνο που εμπορούσες να φάεις τζιαι ίσως να με σε καταλάβαινε ο δάσκαλος ήταν μια πίσσα (=τσίχλα).

Αν ήθελες να φάεις πίσσα, αλλά εν είχες, η πρώτη σου ερώτηση: “Ρε, ποιος έσσιει πίσσαααα;

Εσύ ποια που τα πιο πάνω εν εσταματούσες να κάμνεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending