fbpx

3 τρόποι για να φορέσεις το στρατιωτικό παντελόνι σου!

Το στρατιωτικό παντελόνι είναι ένα ιδιαίτερο παντελόνι που δε συνδυάζεται και πολύ εύκολα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να το συνδυάσεις, αλλά να ξέρεις ότι όταν συνδυαστεί σωστά το αποτέλεσμα είναι πολύ stylish!

Μπορείς να το φορέσεις με απλό top συνδυασμένο με το denim jacket ή το δερμάτινο σακάκι σου για μια πιο rock εμφάνιση. Επίσης μπορείς να το βάλεις και με πουκάμισο ή ακόμα και πουλόβερ. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρώματα με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Εμείς σου δείχνουμε 3 τρόπους για να το συνδυάσεις:

1
Costas

Φόρεσα το παντελόνι παραλλαγής μου με ένα λίγο πιο κλασσικό τρόπο, αφού φόρεσα το γκρίζο σκούρο παλτό μου και το συνδύασα με το denim πουκάμισό μου και τα μαύρα μποτάκια μου.

Get the look: 

Denim Shirt

Παλτό

Παντελόνι

Boots

2
Constantinos

Εγώ επέλεξα να το συνδυάσω με ένα πιο sport τρόπο, συνδυάζοντας το παντελόνι με λευκό top και τα κόκκινα converse μποτάκια μου. Έβαλα το μαύρο sweater και το έδεσα στη μέση και στη συνέχεια στους ώμους. Όποιο από τους δύο τρόπους επιλέξεις είναι πολύ στυλάτος!

Get the look: 

top

παντελόνι

φούτερ

converse

3
Chrisis

Εγώ επέλεξα να δημιουργήσω μια πιο rock εμφάνιση συνδυάζωντας το στρατιωτικό παντελόνι μου με μαύρο jumper και τα μποτάκια μου. Από πάνω συνδύασα το δερμάτινο σακάκι μου για να δώσει ένα πιο ροκ τόνο στο outfit μου.

Get the look: 

jumper

leather jacket (παρόμοιο)

παντελόνι (παρόμοιο)

μποτάκι


Διάβασε επίσης: Γνωρίστε τους C-Three: 3 νέα αγόρια μοιράζονται τα δικά τους outfits!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending