fbpx

5+2 ψέματα που λέμε ΟΛΟΙ έστω μια φορά αλλά δεν παραδεχόμαστε!

Όλοι μας έστω και μια φορά στη ζωή μας είπαμε μικρά αθώα ψεματάκια.

Αυτά μπορεί να ήταν στους γονείς ή τους φίλους μας, για να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις, να μην προσβάλουμε ή να είμαστε ευγενικοί στους άλλους.

Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε ότι τα λέμε, αλλά ποτέ δεν τα παραδεχόμαστε.

Δες παρακάτω τα 7 αθώα ψέματα που έχεις πει ΚΑΙ ΕΣΥ:

 

1
“Κάτι μου έτυχε τζιαι εν μπορώ τελικά”

Σε πόσους από εμάς έτυχε να ακυρώσουμε έστω τζιαι μια φορά στη ζωή μας ένα ραντεβού ή μια συνάντηση, τα οποία ήταν σημαντικά ή ασήμαντα;

Ένα μικρό αθώο ψεματάκι ήταν αρκετό για να σε ξεμπλέξει που μια συνάντηση που μάλλον εν ήθελες να πάεις για τον Χ ή Ψ λόγο. Είτε εν εχώνευκες τα άλλα άτομα της παρέας, είτε απλά εν είσσιες όρεξη να φκεις που σπίτι σου.

2
“Αρέσκει μου πολλά η καινούρια σου αγορά”

Ουάου αρέσκει μου πολλά το καινούριο σου σακάκι/φόρεμα/παντελόνι που εγόρασες!! Αλήθκεια, που πόθεν το έπιασες;

Πόσες φορές εβρέθηκες στη δυσάρεστη θέση να πεις κάποιου ότι άρεσε σου η επιλογή που έκαμε να αγοράσει κάτι τόσο ωραίο για τζιείνον, αλλά ταυτόχρονα τόσο χάλια για εσένα; Ακόμα χειρότερα, όταν τον ερώτησες πόθεν το εγόρασε για να πάεις να το πιάσεις τζιαι εσύ!

Που την άλλη, ζωή του, επιλογές του τζιαι ότι θέλει ας κάμει. Στο κάτω-κάτω, εν τζιαι εν ΕΣΥ που εν να το φορείς/έχεις. Για να υπάρχουν, σημαίνει ότι σε κάποιους αρέσκουν

3
“Όι εν έχω τίποτε, είμαι καλά αλήθκεια”

Βρίσκεσαι σε μια άτυχη στιγμή που εν είσαι τζιαι στα καλύτερα σου τζιαι, πολλά πιθανό να θέλεις να μείνεις μόνος σου για λλίο.

Έτσι, αναγκάστηκες να πεις στους άλλους ότι είσαι μια χαρά τζιαι προσποιείσαι, γιατί είτε εν θέλεις να τους φορτώνεις με τα δικά σου, είτε γιατί εν θέλεις να μοιραστείς τζιείνο που σου συμβαίνει (με κανέναν προς το παρόν).

4
“Έλα ρε/κόρη… Έμεινα που μπαταρία, sorry!”

Ακόμα μια στιγμή που ίσως ήθελες να αποφύγεις για κάποιους λόγους ένα συγκεκριμένο άτομο. Σωστά;

Ή πιο απλά εκανόνισες κάτι άλλο τζιαι εξίασες το τέλια ότι έπρεπε να μιλήσεις/βρεθείς με το συγκεκριμένο άτομο. Ότι τζιαι να ήταν, “ξαφνικά” έλειψε η μπαταρία σου!

5
“Κάμε ότι θέλεις εν έχω πρόβλημα (ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ)”

Έτσι τζιαι εξεστόμησες τούτη τη φράση, σημαίνει ο άλλος πρέπει να κινείται σε απόσταση κινδύνου! Ας τολμήσει βασικά να κάμει τζιείνο που θέλει τζιαι εν να το πληρώσει πολλά ακριβά.

Εσύ γίνεσαι “Τούρκος” αν μετά που ένα δευτερόλεπτο κάμει έστω τζιαι μια κίνηση για να κάμει τζιείνο που θέλει. Απλά εσύ είπες το για να τον προειδοποιήσεις κατά κάποιο τρόπο.

6
“Ντύνουμαι τζιαι είμαι κοντά σου σε 10 λεπτά”

Στην ουσία άμαν πείς τούτη την φράση εννοείς ότι τωρά σηκώνεσαι που τον καναπέ ή το κρεβάτι για να σαστείς. Άρα πού να σε κανίσουν 10 λεπτά μόνο για να σαστείς τζιαι να είσαι τζιαι τζιαμέ που πρέπει να είσαι στην ώρα σου;

Δαμέ 10 λεπτά θέλεις μόνο για να ταράξεις που το ένα δωμάτιο στο άλλο. Εεε, 5 λεπτούθκια ποτζιεί, 5 λεπτούθκια ποδά… Ώσπου να πλυθείς, να λουθείς, να ντυθείς (αν είσαι γυναίκα έσσιεις τζιαι να βαφτείς), επεράσαν τα 10. Αν δεν έσσιει υπομονή τζείνος που σε περιμένει, σάσ’ τα τζιαι εγύρασειν.

7
“Εν θα ξαναπώ ποτέ ψέματα!”

Image result for lie

Ε ναι! Είπες το τζιαι τούτο! Εν θα ξαναπείς, εν θα ξαναπείς, αλλά ποιος το πιστεύκει τούτο; Έστω τζιαι ένα μικρό ψεματούιν εν να το ξαναπείς, για να αποφύγεις οτιδήποτε.

Παραδέχτου το! Αν δεν θέλεις στο τέλος να μεν σε εμπιστεύκουνται, σταμάτα να λαλείς ψέματα. Τουλάχιστον προσπάθα – όι πάντα τζιαι παντού.

Εσύ πόσα που τούτα τα ψέματα είπες; (Πε αλήθκεια όμως)!

 

Δες επίσης: Οι 8 τρόποι για να καταλάβεις ότι σου λένε ψέματα με την τακτική του… FBI!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending