Τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Makeup Artist & Beauty Blogger

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι παγκοσμίως γνωστή ως μια από τις πιο ρομαντικές μέρες στον κόσμο! Και φυσικά το μακιγιάζ μας πρέπει να ταιριάζει με το κλίμα αυτό.

Στο σημερινό post δημιούργησα ένα πολύ εύκολο, αλλά παράλληλα εντυπωσιακό look με επίκεντρο ένα από τους πιο ρομαντικούς και αγαπημένους χρωματισμούς για αυτή τη σεζόν, το ροζ!

Scroll down για το tutorial:

1Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα 

Όπως βλέπεις από την φωτογραφία όλα αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησα στο πρόσωπο και τα μάτια μου. Στο πρόσωπο χρησιμοποίησα το AffiniTone από την Maybelline, δεν είναι πολύ καλυπτικό, αλλά σου δίνει μια φυσική λάμψη και ζωντάνια.

Για να το κάνω set χρησιμοποίησα την Loose setting Powder απο την Laura Mercier. Για να κάνω πιο έντονα τα ζυγωματικά μου χρησιμοποίησα το Hoola από την Benefit και μετά πέρασα σε όλες τις γωνίες του προσώπου μου όπως και στα μάγουλα την bronzing powder “Jasper” από YSL για ένα φυσικό glow.

2Σκιές

Οι σκιές οι οποίες χρησιμοποίησα σε αυτό το tutorial είναι όλες από τα INGLOT.

Αρχικά πέρασα σε όλο το κινητό βλέφαρο μια μπεζ matte σκιά (355). Στην συνέχεια χρησιμοποίησα μια light καφέ απόχρωση (357), στην μπανάνα (crease) του ματιού. Αργότερα πέρασα ξανά πάνω από την μπανάνα μια ροζ σκιά (303) όπως επίσης και στην εξωτερική γωνία του ματιού.  

3Μολύβι για τα μάτια 

Στο βήμα αυτό έβαλα το Amc Pure Pigment 14 από το κέντρο του ματιού μέχρι την εσωτερική του γωνία. Παράλληλα έβαλα το Jumbo pencil από την NYX στην απόχρωση “milk” για να ανοίξω το βλέμμα του ματιού μου και τελείωσα με eyeliner και μπόλικη μάσκαρα!

4Χείλη

Για τα χείλη επέλεξα να χρησιμοποιήσω μια ροζοκαφέ απόχρωση. Έχω βάλει το lip kit Candy K από τα Kylie Cosmetics.

5Τελικό Αποτέλεσμα

Αυτά απο εμένα σήμερα! Ελπίζω να σου άρεσε το σημερινό tutorial!

Φιλιά πολλά ????! 

 


Διάβασε επίσης: Βραδινό μακιγιάζ με μεταλλικές σκιές και έντονα χείλη (βίντεο)