fbpx

Outfit της εβδομάδας: Το ιδανικότερο φόρεμα για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Floral midi φόρεμα, ελαφρύ wavy στα μαλλιά, τριαντάφυλλα μέσα σε καταπληκτικό κουτί , τι άλλο να θέλω για την αυριανή μέρα; Έφτασε η πιο ρομαντική μέρα του κόσμου, που γιορτάζουν και πιο «επίσημα» οι ερωτευμένοι! Βέβαια αν νιώθεις ερωτευμένη, το νιώθεις ολόχρονα, όχι μόνο εκείνη τη μέρα..

Εκείνη τη μέρα απλώς ψάχνεις μια αφορμή για να ετοιμαστείς και να φτιαχτείς για τον αγαπημένο/η σου και να ξεφύγετε μαζί από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

Have a look:

Έτσι κι εγώ, αποφάσισα φέτος το outfit εκείνης της νύχτας να είναι πιο ρομαντικό, και γλυκό ∙ Όπως ακριβώς νιώθω για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γι’ αυτό και επέλεξα ένα see-through midi φόρεμα με κεντημένα τριαντάφυλλα επάνω. Δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή από αυτό το φόρεμα και τα κόκκινα strap heels μου!

Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση στο outfit μου είναι τα τριαντάφυλλα! Και το βρίσκω πολύ λογικό, αφού είναι τόσο όμορφα διακοσμημένα!

Είμαι σίγουρη ότι σκέφτεσαι κι εσύ όπως κι εγώ: ότι τα λουλούδια (και συγκεκριμένα τα τριαντάφυλλα ????) είναι το καλύτερο δώρο που θα ήθελες να σου φέρουν εκείνη τη μέρα! Ειδικά όταν τα τριαντάφυλλα είναι υπέρ παραγωγή όπως αυτά που κρατάω εγώ και ειδικά όταν ξέρεις ότι φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη.

Για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου δε θα μπορούσες να διαλέξεις καλύτερα δώρα από αυτά που ετοιμάζει το Magic Box! Όλα τα δώρα φτιάχνονται με πολλή φαντασία! Ονειρευόσουν ότι φέτος θα ήθελες να σου φέρουν ασημένια ή χρυσά τριαντάφυλλα; Εεμ στο Magic Box μπορούν να σου ετοιμάσουν ό,τι ονειρεύτηκες! Πολύ προσιτές τιμές, και τέλεια ποιότητα! Θα ενθουσιαστείς όπως κι εγώ! Πίστεψέ με! Βρες περισσότερες πληροφορίες στο κάτω μέρος του post!

Το Magic Box βρίσκεται στην οδό Αγγέλου Τερζάκη 112, (Αntora Shop) και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 99860996!

Love ya ♥

Get the look:

floral see through φόρεμα

matte lipgloss 

τριαντάφυλλα


Διάβασε επίσης: Τέλειο ρομαντικό μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending