fbpx

Ημέρα… δώρου: 5 προτάσεις δώρων για το άλλο σου μισό!

Ερωτευμένη δηλώνω, στον Άγιο Βαλεντίνο όμως δεν πολυπιστεύω! Να όμως που είμαι γυναίκα και δεν μπορώ να λέω όχι στα δώρα;

Περιμένεις να έρθει η 14η μέρα του Φεβράρη για να δείξεις ενδιαφέρον, αγάπη και λίγο ρομάντζο. Χμμμ, τεράστιο λάθος. Καθιέρωσε λοιπόν την ημέρα δώρου. Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η οποιαδήποτε μέρα του χρόνου χαρίζοντας στο σύντροφό σου υλικά αγαθά που μπορούν αμέσως να τον/την κάνουν χαρούμενο/η φτιάχνοντάς του/της τη διάθεση. Γιατί χρειάζονται και αυτά σε μία σχέση!

Δες 5 ιδέες δώρων (οι περισσότερες πολύ οικονομικές):

1
Αιθέραια Έλαια

Τι πιο ωραίο από το να χαρίσεις ένα τέλειο χαλαρωτικό μασάζ στο έτερον ήμισυ σου με αιθέραια έλαια ιδανικά για την αντιμετώπιση του stress. Θα σ’αγαπάει για πάντα!

2
Αρωματικά Κεριά

Φτιάξε ατμόσφαιρα, φωτίζοντας και αρωματίζοντας το χώρο.

3
Λουλούδια

Ανέκαθεν τα λουλούδια ήταν το αγαπημένο μου δώρο. Είναι πρώτα-πρώτα στη λίστα με τις προτιμήσεις και αγορές μου. Μια δέσμη λευκά τριαντάφυλλα συνοδευμένη με μία μικρή σημείωση είμαι σίγουρη πως θα της φτιάξουν τη μέρα!

4
Instant Φωτογραφική Μηχανή

Αυτή η χαριτωμένη φωτογραφική μηχανή μας χαρίζει τις πιο όμορφες μας στιγμές αποτυπωμένες απευθείας σε χαρτί. Σίγουρα θα τη λατρέψει!

5
Κρασί και Σοκολάτα

Καμία γυναίκα στον κόσμο δεν μπορεί να αρνηθεί σε ένα ωραίο κουτί με σοκολατάκια και ένα καλό κρασί. Κρασί για να χαλαρώσει και να ξεφύγει απ’ τη ρουτίνα. Δοκίμασε το σίγουρα!

Eσύ θα περιμένεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
για να πάρεις δώρο;

 


Διάβασε επίσης: Outfit της εβδομάδας – Το ιδανικότερο φόρεμα για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending