fbpx

Θα ξετρελαθείς με το νέο custom made foundation από την Lancôme!

Πόσες φορές έχεις αγοράσει foundation το οποίο ενώ αρχικά σου άρεσε, όταν έφτασες σπίτι και το δοκίμασες, διαπίστωσες ότι σε δείχνει ροζ, πολύ άσπρη ή ακόμη κάποιες φορές και πολύ πορτοκαλιά. Εμένα πολλές! Σαν άτομο που έχω πιο σταράτη επιδερμίδα μου είναι αρκετά δύσκολο να βρω ένα foundation που να μου ταιριάζει, μιας και έχω πολύ κίτρινους υποτόνους.

Αυτό σκέφτηκε και η Lancôme και δημιούργησε μια πολύ καινοτόμα και μοναδική υπηρεσία στην βιομηχανία. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται Le Teint Particulier Custom Made Makeup και με αυτή μπορείς μόνη σου να  δημιουργήσεις το δικό σου foundation, το οποίο είναι ακριβώς το χρώμα της επιδερμίδας σου.

Για δες πώς λειτουργεί:

1
Η Διαδικασία

Η διαδικασία που ακολουθείται για να δημιουργηθεί το foundation είναι πολύ ενδιαφέρον. Αρχικά σε κάνουν scan σε τρία σημεία της επιδερμίδας σου (στο μέτωπο, στον λαιμό κτλ.). Ο λόγος είναι για να μαζέψουν αρκετά στοιχεία για τον χρωματισμό της επιδερμίδας σου όπως και ποιοι είναι οι υπότονοι που κυριαρχούν. Τα στοιχεία αυτά όπως δηλώνει και η Lancôme, περνάνε από τον υπολογιστή τους, ο όποιος βρίσκει με μεγάλη ακρίβεια ποιος είναι ο κατάλληλος χρωματισμός για εσένα!

2
Η Τεχνολογία

Αυτή η καινοτόμα τεχνολογία της Lancôme σου επιτρέπει να επιλέξεις εσύ πόση κάλυψη επιθυμείς να έχει, πόση ενυδάτωση να σου παρέχει και τι αποτέλεσμα να έχει στο δέρμα σου όπως και αν το θέλεις να είναι matte. Αφού έχουν μαζέψει όσα στοιχεία χρειάζονται από τον χρωματισμό της επιδερμίδας σου και τι επιθυμείς να έχει το foundation σου, προχωράνε στην δημιουργία και τη μίξη του προϊόντος με την βοήθεια μιας ειδικής μηχανής.

3
Η Φόρμουλα

Η Lancôme δηλώνει για το καινούριο τους αυτό προϊόν ότι παρέχει μια ισορροπία στους ουδέτερους και φυσικούς υποτόνους της επιδερμίδας, δημιουργώντας έτσι ένα απόλυτα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Είναι μεγάλης διάρκειας, επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, είναι oilfree, paraben-free όπως και fragrancefree, και είναι μια φόρμουλα πολύ ασφαλής ακόμη και για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

4
Τελικό Προϊόν

Το τελικό προϊόν έρχεται σε ένα λείο άσπρο μπουκαλάκι. Πάνω σε αυτό το μπουκάλι βρίσκεται το αυτοκόλλητο, το οποίο τυπώνουν εκείνη την στιγμή, που περιέχει το όνομα του πελάτη και το foundation ID. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να το ξανά προμηθευτείς, χωρίς να περάσεις από τα προηγούμενα στάδια! Το προϊόν πριν παραδοθεί στον πελάτη, μπαίνει σε ένα άσπρο κουτί το οποίο έχει επένδυση βελούδου. Η τιμή του ανέρχεται στα 80 δολάρια και δυστυχώς είναι μονάχα διαθέσιμο σε μερικά counters της Lancôme στην Αμερική.

Εσύ θα αγόραζες αυτό το foundation;

 


Διάβασε επίσης: 3 καλυπτικά και πολύ οικονομικά foundations!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending