fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό best looks post επέλεξα 3 άτομα τα οποία μου τράβηξαν την προσοχή με τις φωτογραφίες τους και το look τους! Μου άρεσε ο τρόπος που συνδύασαν τα ρούχα τους και δημιούργησαν stylish outfits!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Φρόσω έκανε ένα πολύ ωραίο συνδυασμό! Φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι της με frilled λεπτομέρειες στο τελείωμα του παντελονιού. Μου άρεσε πολύ που επέλεξε ένα top με sleeve bells. To longline γκρίζο παλτό της ταίριαξε τέλεια με το όλο outfit! Το δικτυωτό καλσό από μέσα και τα άσπρα sneakers της είναι τα trends που έκαναν το look της να είναι ακόμα πιο fashionable! Μπράβο Φρόσω μου! ????

Ο Νικόλας δημιούργησε ένα total black outfit! Φόρεσε το μαύρο ripped τζιν του, με τα μαύρα adidas sneakers του. Από πάνω έβαλε το μεγαλύτερο trend του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το ζιβάγκο και συγκεκριμένα πλεκτό ζιβάγκο! Αυτό που κάνει ιδιαίτερο το look του είναι το haircut και το hairstyle του! Well done Νικόλα μου! ????????

Η Κασσάνδρα δημιούργησε ένα πολύ ωραίο νεανικό outfit! Συνδύασε πολύ όμορφα το μαύρο, το άσπρο και το κόκκινο χρώμα. Το striped knit της σε μαύρο και ταίριαξε απόλυτα με το σκουφάκι της και γενικά ταίριαξε τέλεια με όλο το look της, το οποίο είχε μικρές κόκκινες πινελιές! Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με αυτό το look! Great job girl! ????????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending