fbpx

Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Στο σημερινό post θα παρουσιάσουμε 4 φοιτητές που εντοπίσαμε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι συγκεκριμένοι φοιτητές, ήταν απλά και ωραία ντυμένοι, όπως πρέπει άλλωστε να είναι ντυμένος ένας φοιτητής, χωρίς υπερβολές!

Μπορείτε όμως κι εσείς να μας στείλετε τα δικά σας φοιτητικά outfits κάνοντας μας tag στο Instagram και χρησιμοποιώντας το δικό μας hashtag #studentlifetrends!

Δείτε τους εδώ: 

1
Δέσποινα Ανθίμου – Επιστημών της Αγωγής (Δημοτική Εκπαίδευση) 

Η Δέσποινε δημιούργησε ένα πολύ ωραίο απλό casual outfit! Μου άρεσε πολύ το χρώμα στη ζακέτα της και ακόμη περισσότερο αυτό στο τζιν της! Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να φορεθεί και χειμώνα και καλοκαίρι! Δε θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο τρόπο να συνδυάσει το outfit της, από τα converse της!

2
Κωνσταντίνος Διονυσίου – Επιστήμες της Αγωγής (Δημοτική Εκπαίδευση)

Ένα πολύ ωραίο outfit από τον Κωνσταντίνο! Μου άρεσε πάρα πολύ το sweater του και το γκρίζο ζιβάγκο από μέσα, αλλά μου άρεσε ακόμη περισσότερο η δερμάτινη καφέ backpack του. Δεν είμαι συνηθισμένη να βλέπω αγόρια να κρατούν τέτοιες backpacks γι’ αυτό και εντυπωσιάστηκα τόσο!

3
Caroline Balle – European Studies (from Polland)

Μπορεί η Carolline να μη φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ωστόσο μας άρεσε πολύ το look της! Πολύ σωστή επιλογή να φορέσει military jacket πάνω από το μαύρο sweater της! Αυτό που ξεχώρισε στο outfit της είναι το μαύρο cap της, που έκανε ακόμα πιο sport το outfit της!

4
Έλια Αντωνίου – Οικονομικά 

Ένα καταπληκτικό outfit από την Έλια! Λάτρεψα τον συνδυασμό που έκανε με τα silver converse της και τα δερμάτινα leggings της! Μου άρεσε πολύ που φόρεσε γκρίζο sleeveless coat πάνω από το denim πουκάμισό της!

Κάντε μας κι εσείς tag στο Instagram μας,
ή χρησιμοποιήστε το hashtag μας #studentlifetrends
για να μπείτε στα ωραία φοιτητικά outfits της εβδομάδας!

 


Διαβάστε επίσης: Uni Trends – Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending