fbpx

5+1 ξεχωριστές προτάσεις γάμου σε γήπεδα μπάσκετ! (video)

Ένα άτυπος διαγωνισμός που επικρατεί εδώ και χρόνια είναι ποιος θα κάνει την πιο ωραία πρόταση γάμου. Βέβαια για να λέμε και τα σωστά, όλες οι προτάσεις γάμου είναι τέλειες φτάνει να γίνονται από τον άνθρωπο που αγαπάς!

Για να φύγουμε λίγο από τα ‘μελό’, εκεί στην αγαπημένη Αμερική το έχουν σηκώσει σύστημα να κάνουν προτάσεις σε γήπεδα μπάσκετ. Πολλές φορές πετυχαίνει μια χαρά αλλά κάποιες έχουμε παταγώδης αποτυχίες!

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες περιπτώσεις και πείτε μας αν θα το κάνατε εσείς!

1
Μια υπερπαραγωγή σε κλειστό φοιτητικό γήπεδο!

Ένας προπονητής αποφασίζει να κάνει πρόταση στην κοπέλα του και οι φοιτητές αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να κάνει μια υπερπαραγωγή! Το αποτέλεσμα; Λέει το ναι και… ξεκινούν για προπόνηση!

2
Και καλάθι από τη μέση και δακτυλίδι!

Μια γυναίκα κλήθηκε να ρίξει βολή από τη μέση του γηπέδου, κάτι που συνηθίζεται σε αγώνες μπάσκετ στο εξωτερικό. Πιάνει την μπάλα με το ένα χέρι, ρίχνει την βολή, ευστοχεί και μετά έρχονται τα ωραία!

3
Το χαμένο δακτυλίδι!

Πας να κάνεις πρόταση στην κοπέλα σου. Σε εμφανίζει η κεντρική οθόνη του σταδίου, κάνεις την πρόταση, δακρύζει και είναι έτοιμη να σου πει το ναι! Και έρχεται ο άλλος από πίσω, σου δίνει μια και χάνεις το δακτυλίδι…

4
Αθλητισμός και γ**ώ τα στερεότυπα!

Ο αγωνιστικός χώρος είναι ένας τόπος που πολλοί γνωρίζουν το άλλο τους μισό. Όπως έγινε και στην πιο κάτω περίπτωση. Μόνο που οι δύο αυτές κοπέλες δεν φοβήθηκαν τα στερεότυπα και όχι μόνο εκδήλωσαν την αγάπη τους δημόσια αλλά η Molly έκανε πρόταση γάμου στην Bellinda με αποτέλεσμα να αποθεωθούν από τους παρευρισκόμενους!

5
Η μαζορέτα των Red Bulls!

Είσαι μαζορέτα στους Red Bulls και προσπαθείς να ξαφνιάσεις τους πάντες με τα χορευτικά σου! Κάπου εκεί το πρόγραμμα που ήξερες αλλάζει και όλοι συμπεριφέρονται διαφορετικά. Τι ακολουθεί; Πρόταση γάμου από την μασκότ της ομάδας (ή τουλάχιστον αυτό φορούσε)!

6
Η αποτυχία στο μεγαλείο της!

Επειδή τίποτα στην ζωή δεν έχει πάντοτε happy ending έτσι και εδώ. Στήθηκε ο τύπος στη μέση του γηπέδου και τον παράτησε τρέχοντας! Χωρίς άλλα λόγια δείτε το βίντεο.

Αν το σκέφτεσαι και εσύ τότε η συμβουλή μας είναι κάντο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα! Εσύ θα το έκανες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending