fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό Best Looks σας δείχνω 3 άτομα που δεν δημιούργησαν απλώς ωραία και στυλάτα outfits, αλλά συνδύασαν αρκετά από τα trends της σεζόν!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Μαρία Παναγή (Instagram: panayi_m)

Η Μαρία δημιούργησε ένα πολύ ωραίο νεανικό look! Φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν, η οποία δεν είναι άλλη από τα bell sleeves! Eδώ το knit που επέλεξε η Μαρία συνδυάζει και ruffles στα μανίκια που είναι ακόμα μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος! Το παντελόνι της με λίγο άνοιγμα από κάτω (flare jeans) σε συνδυασμό με το beanie της, και τα χρυσά γυαλιά μυωπίας της έκαναν το τέλειο street style look! Well done Maria μου! ????

2
Στέφανος (Instagram: stephanos_smith)

Ένα πολύ ωραίο outfit από τον Στέφανο! Φόρεσε μαύρα ripped jeans και μαύρα chelsea boots και του πάνε απίστευτα! Μέσα από το army πουκάμισό του έβαλε μαύρο ζιβάγκο που είναι ό,τι πιο trend φέτος και στους άντρες! Γενικά συνδύασε όλες τις τάσεις για φέτος σε ένα look, γι’ αυτό και είναι τόσο ωραίο! Καταπληκτικό outfit Στέφανέ μου! ✌️

3
Χλόη Καλογήρου (Instagram: chlol_)

Η Χλόη δημιούργησε ένα καταπληκτικό outfit! Φόρεσε δίχρωμα jeans (δες εδώ) και cropped sweater σε ένα απίθανο χρώμα. Αυτό όμως που διαφοροποιεί το outfit της Χλόης είναι οι leather mules της με επένδυση από συνθετική γούνα! Είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο οι flat mules φέτος τον χειμώνα και όπως φαίνεται θα είναι το κυρίαρχο παπούτσι και για την άνοιξη! Η crossbody τσάντα της και το σκούρο κραγιόν της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της! Μπράβο Χλοή μου! ????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending