fbpx

Beauty tips από τον Senior Makeup Artist της Kryolan, George Keramidas!

Ο Senior Makeup Artist της KryolanΓιώργος Κεραμιδάς, επέστρεψε και πάλι στην Κύπρο. Αυτή τη φορά, προορισμός του ήταν η Λεμεσός, για ένα ακόμη καταπληκτικό σεμινάριο.

Το σεμινάριο αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία. O Γιώργος μοιράστηκε μαζί μας, την δική του τεχνική και τα δικά του μυστικά ομορφιάς. Μυστικά, τα οποία μπορείτε να μάθετε και εσείς μέσα από τις ερωτήσεις που του έκανα.

Δες εδώ όσα μας είπε:

 

Tι θα πρότεινες σε μια κοπέλα που τώρα άρχισε να ενδιαφέρεται για μακιγιάζ; Και ποια βασικά προϊόντα θα την συμβούλευες να αγοράσει πρώτα;

Ξεκινάμε πάντα από τις ανάγκες που έχει η κάθε κοπέλα και τις ανάγκες του δέρματος της. Αν έχει ένα προβληματικό – λιπαρό δέρμα θα ήταν ιδανικό να πάρει το κατάλληλο foundation και το κατάλληλο primer. Αν έχει ένα ξηρό δέρμα χρειάζεται να πάρει ένα ελαφρύ primer και ένα foundation που να κρατά ενυδατωμένη την επιδερμίδα.

Κάθε κοπέλα πρώτα πρέπει να πηγαίνει σε ένα σύμβουλο ομορφιάς, ο οποίος δεν είναι μόνο πωλητής είναι και makeup artist και γνωρίζει καλά την δουλειά του, για να της προτείνει αυτός προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες του δέρματος της.

Στην Κύπρο, οι πλείστες κοπέλες έχουν λιπαρή επιδερμίδα και το μακιγιάζ δε μένει σταθερό για πολλές ώρες. Τι θα συμβούλευες μια κοπέλα προκειμένου να διατηρηθεί το μακιγιάζ της περισσότερο;

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό το primer. Ένα ιδανικό matte primer ή με βάση σιλικόνης. Επίσης εξίσου σημαντικό το foundation να έχει matte αποτέλεσμα και να μην είναι πολύ βαρύ στο πρόσωπο.

Ακόμη κάτι εξίσου σημαντικό, είναι να προτιμήσετε foundation που δεν περιέχει λάδια και αν γίνεται να έχει με βάση σιλικόνης ή νερό. Και οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε πούδρα στο τέλος.

Ποια είναι η αγαπημένη σου τάση για αυτή την σεζόν, άνοιξη – καλοκαίρι 2017;

Η αγαπημένη μου τάση γι’ αυτή την σεζόν είναι τα ζεστά χρώματα στα μάτια, όπως το χάλκινο, το μελιτζανί και άλλες αποχρώσεις. Και τα συνδυάζω όλα μαζί με το eyeliner και μου αρέσει πολύ. Πάντα βάζω eyeliner είναι κλασικό!

Και για τα χείλη μου αρέσει το ombre στυλ. Tο nude ombre στυλ που είναι πιο beige και πιο φυσικό. Βάζω καφέ περίγραμμα στα χείλη, κάτι παλιά ήμουν αντίθετος, φέτος μου αρέσει πολύ, και μετά το σβήνω γλυκά και γίνεται ένα ωραιο μπεζ χρώμα.

Τα φρύδια είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει. Ποια tips σου θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

Τα φρύδια πάντοτε να ξέρετε γκριζάρουν, τα χρώματα των φρυδιών δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται έχουν μια πιο γκρίζα απόχρωση. Για παράδειγμα το μαύρο φρύδι, ποτέ δεν είναι μαύρη η τρίχα του, ούτε το καφέ είναι καθαρό καφέ, έχει πάντοτε γκρι μέσα. Γι’ αυτό συμβουλεύω να μην βάζεις ποτέ μαύρη σκιά ή μαύρο eyeliner ή μαύρο μολύβι καθαρό, στο φρύδι.

Το προϊόν που θα επιλέξεις για τα φρύδια σου, είτε είναι σκιά ή μολύβι, να έχει λίγο γκρι μέσα, γιατί στο τέλος θα φαίνεται ξένο και θα υπάρχει μια διχρωμία στην τρίχα. Φρόντισε να βρεις ένα προϊόν που να συνδυάζει το χρώμα των φρυδιών σου με λίγο γκρι. Αν δεν μπορείς να βρεις, μπορείς να αναμείξεις αυτά τα χρώματα με ένα γκρι μολύβι ή μια γκρι σκιά ή γκρι eyeliner.

Ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν της Kryolan και γιατί;

Λατρεύω το make-up blend. Το λατρεύω από τότε που βγήκε. Είναι ένα υγρό με βάση σιλικόνης, που μπαίνει μέσα στα makeup (οποιασδήποτε εταιρίας) για να δώσει ελαστικότητα στο makeup, να το βοηθήσει να μην σπάσει πάνω στο πρόσωπο ή να στοκάρει.

Και γενικά σε βοηθάει στο να κάνει ένα makeup matte. Το make-up blend νομίζω ότι μόνο στο φαγητό μου δεν το βάζω: οπουδήποτε αλλού βάζω make-up blend, στα cream liners στα makeup στις σκιές και γενικά παντού.

Ποια είναι η γνώμη σου για το YouTube;

Στο YouTube τα μακιγιάζ που γίνονται είναι μονάχα για το YouTube. Δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βγεις έξω με τόσα προϊόντα στο πρόσωπο σου, όπως για παράδειγμα με τόση λάμψη. Η κάμερα που τραβάνε τα βίντεο για το YouTube δεν έχει την ίδια ανάλυση που έχει το γυμνό μάτι. Τα περισσότερα μακιγιάζ που βλέπουμε στο YouTube δεν είναι κατάλληλα για την καθημερινότητα μιας γυναίκας ή γενικά έξω από το YouTube.

Και δεύτερο, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι όλοι οι YouTubers έχουν διαφορετικά πρόσωπα από τα δικά μας. Aρα προφανώς δεν μπορεί η κάθε γυναίκα να κάνει αυτά που βλέπει στο YouTube. Είναι τεχνικές και διάφορα tips που είναι καλά να τα βλέπεις. Aλλά να τα παίρνεις πάντα και να τα προσαρμόζεις πάνω στο δικό σου πρόσωπο και τις δικές σου ανάγκες. Όχι να κάνεις ακριβώς αυτά που βλέπεις!

 
Μια τελευταία συμβουλή για όλες τις κοπέλες που λατρεύουν το μακιγιάζ;

Μια συμβουλή σίγουρα είναι να μην αγαπάνε πολύ το YouTube. Τους μπερδεύει και είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Ακόμη μια συμβουλή θα είναι να μην κάνετε υπερβολές στο μακιγιάζ σας, ναι αγαπάμε το makeup, αλλά πάντα με μέτρο. Επίσης να γνωρίζει και να είναι σίγουρη για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί.

Ευχαριστούμε πολύ τον George Keramidas
για τα πολύτιμα beauty tips που μας έδωσε!

 


Διαβάστε επίσης: Δες τα 5 χρώματα στα κραγιόν που είναι must για τη φετινή άνοιξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending