fbpx

4 tips να κάνεις στο μακιγιάζ σου για να βγάλεις την τέλεια selfie!

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις selfies, πόσο μάλλον όταν το μακιγιάζ της είναι on point!

Για αυτό, για να πετυχείς τις τέλειες selfies, θα σου πω κάποια μικρά tips μακιγιάζ τα οποία θα σε κάνουν να δείχνεις άψογη!

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια από τα tips μου:

1
Contouring

Εννοείται ότι το contouring είναι ο βασιλιάς του μακιγιάζ! Σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή, τονίζει τα ζυγωματικά σου και γενικά δίνει μια άλλη όψη στο μακιγιάζ! Με το contouring θα δείχνεις πετυχημένη στις selfies σου από όποια γωνιά και αν βγάλεις την φωτογραφία!

2
Highlighter

Tο highlighter είναι το μυστικό σου όπλο για να δείχνεις λαμπερή στις selfies σου, ειδικά αυτές που είσαι γυρισμένη προφίλ! Οι γυαλάδες στα ζυγωματικά, αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου όπως το κόκκαλο της μύτης και το τόξο των χειλιών, κολακεύουν το πρόσωπό σου αντανακλόντας το φως, κάνοντας τις φωτογραφίες σου να φαίνονται λες και έχουν κάποιο φίλτρο!

3
Μάσκαρα

Μιας και οι έντονες βλεφαρίδες είναι trend αυτή την εποχή, φρόντισε να τις τονίσεις όσο περισσότερο μπορείς αφού θα κάνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα! Και μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις μάσκαρα και στο κάτω μέρος του ματιού για ακόμα πιο έντονο βλέμμα!

4
Matte χείλη

Image result for kylie selfie

Τέλος, για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγάλα στις φωτογραφίες χρειάζεσαι ένα matte κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών. Με το μολύβι, σχημάτισε τα χείλη σου ελαφρώς περισσότερο από το φυσικό τους σχήμα και μετά γέμισέ τα με το κραγιόν! Προσοχή όμως, μην σχηματίσεις τα χείλη σου με γυαλιστερό κραγιόν ή gloss γιατί το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο!

Εσύ θα ακολουθήσεις τις πιο πάνω συμβουλές για τέλεια selfie;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending