fbpx

5 καταπληκτικές ιδέες για το πώς να ντυθείς στη δουλειά! (Part 2)

Ξέρω ξέρω… Κάθε πρωί έχεις τα ίδια θέματα με το τι θα φορέσεις στο γραφείο (και γενικά στη δουλειά σου). Θέλεις να νιώθεις άνετα και ταυτόχρονα να είσαι στυλάτη!

Κι όλο δε βρίσκεις τίποτα στην ντουλάπα σου ή νιώθεις ότι τα φόρεσες όλα πολλές φορές και τα βαρέθηκες! Την προηγούμενη εβδομάδα σου πρότεινα 5 outfits για τη δουλειά, και μιας και με έπιασε έμπνευση είπα να ετοιμάσω και 2ο post με άλλες 5 ιδέες για το τι να βάλεις στη δουλειά!

Δες τα εδώ:

1
High waisted παντελόνι

Λατρεύω αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι γιατί μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στυλ και με κάθε περίσταση. Μπορείς να το φορέσεις με αθλητικά για να νιώθεις άνετη κάθε στιγμή ή αναλόγως της περίστασης να μετατρέψεις το look σου σε κάτι πιο βραδινό.

Get the look:

High waisted παντελόνι

Sweater (παρόμοιο)  

Αθλητικά 

2
Denim culotte dungarees

Νομίζω πως έχεις καταλάβει πως είμαι λάτρης της ολόσωμης σαλοπέτας, ό,τι στυλ και να έχει. Λατρεύω αυτό το στυλ γιατί είναι τόσο διαχρονικό και δίνει μια ευχάριστη νότα στο όλο look μας!

Πίστεψε με είναι πολύ άνετο όσες ώρες και να το φοράς! Βάλε τα άσπρα sneakers σου που είναι τόσο ανοιξιάτικα, πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή πλεξούδα, φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και είσαι έτοιμη! Εσύ τι λες;

Get the look:

Denim culotte dungarees

Sweater 

Sneakers 

3
Wide leg cropped jeans 

Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι τα jeans σου ούτε στιγμή, σου έχω την πιο ωραία λύση! Τα cropped jeans θα σου προσφέρουν άνεση και στυλ ταυτόχρονα! Μπορείς να πραγματοποιήσεις αμέτρητους συνδυασμούς και το ξέρεις! Εγώ επέλεξα ένα απλό t-shirt και τα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα plimsolls!

Get the look:

Cropped jeans

Παπούτσια (παρόμοια) 

Τ-shirt (παρόμοιο)

4
Jumpsuit

Όταν αυτό που θα βάλεις είναι one piece είναι πολύ ευκολότερο για εσένα να το συνδυάσεις και να έχεις ένα ολοκληρωμένο outfit look. Τα πιο διαχρονικά jumpsuits είναι τα denim τα οποία είναι πάντα in fashion και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με ankle boots, block heels ή ακόμα και sneakers!

Get the look:

Dungarees

Denim jumpsuit (1)

Denim jumpsuit (2) 

Άσπρο Jumpsuit

5
Midi skirt

Εάν είσαι λάτρης των midi skirts τότε αυτό το outfit θα σε ξετρελάνει! Μπορείς να φορέσεις την denim φούστα σου με ένα απλό μαύρο ή άσπρο top και από κάτω τα αγαπημένα σου block heels!

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση, τι θα έλεγες για μια striped φούστα; Ολοκλήρωσε το look σου με μια τσάντα σε έντονους χρωματισμούς και όχι κατ’ανάγκην σε αυτούς των ρούχων σου!

Get the look:

Denim skirt

Heeled sandals 

Top 

Cross-body bag 

Εσύ ποιο outfit θα βάλεις αύριο στη δουλειά σου;

 


Διάβασε επίσης: 5 καταπληκτικές ιδέες για το πώς να ντυθείς
στη δουλειά! (Part 1)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending