fbpx

5 μεγάλα beauty trends που κρατάμε από τα Oscars!

Ακόμη ενα Χουλιγουντιανό event εχει τελειώσει. Τα Oscars για το έτος 2017, ήταν αναμενόμενο να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και glamorous events του 2017.

Στα φετινά Oscars, όπως και κάθε χρόνο, πλημμυρίζουν από τις νέες τάσεις της σεζόν Υπάρχουν όμως μερικές τάσεις που ξεχώρισαν μέσα σε όλο αυτό στο σημερινό μου post θα σου αναλύσω τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς από τα Oscars.

Scroll down για να μάθεις ποιες είναι:

1
Μεταλλικές χρυσές σκιές

Οι μεταλλικές σκιές είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή την σεζόν και δεν γινόταν να λείπουν από τα Oscars. Αρκετοί ήταν και οι celebrities που ακολούθησαν πιστά αυτή την τάση. Αυτή όμως που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν η Emma Stone, με μια χρυσή μεταλλική σκιά από την NARS!

2
Κόκκινο Κραγιόν

Το κόκκινο είναι ένας κλασικός χρωματισμός, κατάλληλος για οποιαδήποτε περίπτωση. Για αρκετό χρονικό διάστημα, οι κόκκινοι χρωματισμοί, παραμερίστηκαν. Την θέση τους πήραν πιο έντονοι χρωματισμοί όπως το καφέ.

Στα φετινά Oscars, περισσότερες από τις μισές celebrities είχαν επιλέξει κόκκινη απόχρωση για τα χείλη τους. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τις χρυσές μεταλλικές σκιές!

3
Monochromatic

To monochromatic είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends. Το οποίο όπως φαίνεται, δε θα φύγει σύντομα.

Το trend αυτό, είναι η επιλογή μονάχα ενός χρώματος, για κραγιόν, αλλά και μακιγιάζ ματιών. Η Ruth Negga, είναι και επίσημα η βασίλισσα αυτής της τάσης. Όπως βλέπεις στην φωτογραφία, έχει κάνει match όχι μόνο την κόκκινη σκιά με το κόκκινο της κραγιόν, αλλά και την εκθαμβωτική κόκκινη τουαλέτα την οποία συνδύασε με μια τιάρα από κόκκινα ρουμπίνια.

4
Φυσικοί χρωματισμοί στα χείλη

Παρόλο που υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από πολύχρωμους συνδυασμούς κραγιόν, οι makeup artists διάφορων celebrities, συνεχίζουν και επιλέγουν φυσικούς χρωματισμούς. Όπως θα δεις σε πολλά μακιγιάζ των Oscars, οι χρωματισμοί στα χείλη είναι πιο φυσικοί, χρησιμοποιώντας απαλό και κρεμώδες ροζ κραγιόν.

5
Έντονα φρύδια

Τα φρύδια είναι ένα αγαπημένο trend απο όλους. Χρόνο με το χρόνο όλο και σε παροτρύνει να αγκαλιάσεις και να αποδεχτείς το φυσικό σχήμα τον φρυδιών σου.

Τα έντονα και μεγάλα φρύδια, όπως βλέπουμε την Janelle Monae στα Oscars, είναι must! Ένα εύκολο κόλπο, για να πετύχεις αυτο το trend είναι να χτενίσεις προς τα πάνω τα φρύδια σου και μετά να τα γεμίσεις ελαφριά όπου υπάρχουν κενά.

 

Αυτά από εμένα σήμερα!

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου trend;

 


Διάβασε επίσης: 3 συμβουλές και tips για να πετύχετε
το τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending