fbpx

7 μοναδικά hairstyles για να μην βαρεθείς ποτέ τα κοντά μαλλιά σου!

Είσαι από τις κοπέλες που σου αρέσουν οι αλλαγές και πειραματίζεσαι συνεχώς με τα μαλλιά σου; Πήρες την μεγάλη απόφαση και έκοψες τα μακριά σου μαλλιά, αλλά τώρα δεν ξέρεις πώς να τα περιποιηθείς κάθε πρωί όταν ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο; Μην ανησυχείς, εγώ σου έχω την λύση!

Πιο κάτω σου προτείνω 7 διαφορετικά hairstyles ανάλογα με το mood που έχεις κάθε μέρα. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα διαφορετικό  hairstyle κάθε μέρα;

Δες τα εδώ:

1
Braids 

Ποιος είπε ότι οι πλεξούδες είναι μόνο για τα μακριά μαλλιά; Μπορείς κάλλιστα να κάνεις εύκολα και γρήγορα πλεξούδες και στο κοντό σου μαλλί.

Σε ένα wavy look, μπορείς να προσθέσεις στο πλάι μια μικρή πλεξούδα, αφήνοντας το υπόλοιπο σου μαλλί κάτω, ενώ αν θες κάτι πιο ρομαντικό μπορείς να προτιμήσεις να χωρίσεις τα μαλλιά σου στα δύο, κάνοντας δύο ξεχωριστές πλεξούδες και στο τέλος να τις μαζέψεις με ένα  τσιμπιδάκι. Εάν πάλι θες κάτι πιο παιχνιδιάρικο προτίμησε τα boxer braids! 

2
Double Buns 

Θες κάτι πιο χαριτωμένο και συνάμα να το μετατρέπει το όλο look σου εύκολα και γρήγορα σε girly look! Τι θα έλεγες για τα double buns; Δεν θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο από δύο κοτσιδάκια και μερικά τσιμπιδάκια.

3
Half up – Half down 

Αυτό το look είναι το ιδανικό για εσένα που βαριέσαι να κάνεις πλεξούδες  ή να μετατρέψεις τα μαλλιά σου σε wavy look. Ειδικά εκείνα τα πρωινά που δεν έχεις καθόλου μα καθόλου χρόνο, πιάσε τα μαλλιά σου half-up και είσαι έτοιμη.

4
Wavy 

Αν είσαι  λάτρης του wavy hairstyle, αλλά είσαι από τις κοπέλες που το φυσικό τους μαλλί είναι λείο και πολύ ίσσιο, μην το σκεφτέσαι καθόλου. Μπορείς να μετατρέψεις το μαλλί σου εύκολα σε αυτό το καλοκαιρινό κυματιστό look που τόσο λατρεύεις.

Δοκίμασε να κάνεις τα μαλλιά σου wavy με σίδερο μαλλιών από το βράδυ για ένα πιο φυσικό κυματιστό μαλλί κάνοντας του απλά ένα φρεσκάρισμα! Ή απλά κάνε πλεξούδες τα μαλλιά σου και το πρωί άφησε τα κάτω.

5
Straight Hair 

Ίσως τη θεωρείς την πιο safe επιλογή ειδικά εάν η φύση της δουλειάς σου απαιτεί ένα πιο επίσημο look! Μην ξεχνάς όμως να χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα (δες εδώ), καθώς το καθημερινό ίσιωμα των μαλλιών χρειάζεται προσοχή και κατάλληλη περιποίηση , λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.

6
 Curly 

Είσαι από τις τυχερές (και πραγματικά το πιστεύω αυτό) που έχουν αυτή την όμορφη και φυσική μπούκλα αλλά δεν ξέρεις πώς να την περιποιηθείς;

Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα για τον δικό σου τύπο μαλλιών! Χρησιμοποίησε λοιπόν τα κατάλληλα προϊόντα και άσε τη φυσική σου μπούκλα “να μιλήσει” χαρίζοντας σου μοναδικές εμφανίσεις. 

7
Bangs 

Οι αφέλειες ή αλλιώς τα bangs είναι ναι μεν μια τολμηρή κίνηση αλλά είναι δε και μια πολύ ωραία επιλογή για να χαρίσεις στο look σου μια πιο κοριτσίστικη διάθεση. Νομίζω πως ο συνδυασμός του wavy look με τις αφέλειες, χαρίζει στον εαυτό σου το ιδανικό hairstyle!

 

Εσύ ποιο hairstyle θα προτιμήσεις για αύριο; 

 


Διάβασε επίσης: Δες ποιο είναι το ευκολότερο και πιο στυλάτο hairstyle
για την άνοιξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending