fbpx

3+1 life hacks που θα σου λύσουν τα χέρια!

Στο σημερινό post θα σου δείξω 3+1 life hacks που εγώ προσωπικά όταν τα βρήκα απόρησα πώς και δε τα είχα σκεφτεί τόσο καιρό!

Τα πιο κάτω κόλπα, είναι πανέξυπνα και έχουν σκοπό να κάνουν την καθημερινή σου ζωή ευκολότερη! Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι αφού τα περισσότερα tips περιλαμβάνουν αντικείμενα που έχεις ήδη στο σπίτι σου!

Δες τα εδώ:

1
 Βάλε στα κοσμήματά σου … καλαμάκι

Θέλεις να απαλλαγείς μια για πάντα από του σπαστικούς κόμπους που δημιουργούνται ανάμεσα στα κολιέ σου όταν μπλέκεται το ένα με το άλλο; Ε τότε σου έχω την λύση!

Οργάνωσε τα κοσμήματά σου είτε για το επόμενο σου ταξίδι είτε για να είσαι πάντα οργανωμένη, περνώντας το κάθε κολιέ μέσα από ένα καλαμάκι και μετά κούμπωσε το (όπως φαίνεται στην εικόνα)! Τόσο απλή και αποτελεσματική λύση!

2
 Κουμπιά για να μη χάνεις τα σκουλαρίκια

Δεν ξέρεις πώς να φυλάξεις τα μικρά σκουλαρίκια σου ώστε να μην χαθούν; Τοποθέτησε κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια σε ένα κουμπί, περνώντας το μέσα από τις τρύπες του κουμπιού.

3
 Κρεμάστρα – Λαστιχάκια

Όλες ξέρουμε ότι τα καλοκαιρινά αμάνικα μπλουζάκια δεν θέλουν με τίποτα να μείνουν κρεμασμένα πάνω στην κρεμάστρα γι’ αυτό και προτιμούν να γλιστρούν και να χάνονται κάπου στο βάθος της ντουλάπας μας!

Πέρασε δύο λαστιχάκια στις δύο άκρες της κρεμάστρας και εμπόδισε οποιοδήποτε ρούχο από το να γλιστρήσει από αυτήν.

4
 Σίδερο μαλλιών – Γάντι φούρνου

Εσύ πού ακουμπάς το σίδερο ισιώματος ή το σίδερο για τις μπούκλες όταν είναι ακόμα ζεστό; Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για να μην καταστραφεί η ξύλινη ή γυάλινη επιφάνεια που έχεις μπροστά σου είναι να το τοποθετήσεις πάνω στο γάντι του φούρνου της κουζίνας μέχρι αυτό να κρυώσει.

Quote της εβδομάδας:

“Find a way. If there is none, then make one!”

 


Διάβασε επίσης: 5 beauty hacks που θα σου λύσουν τα χέρια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending