fbpx

Κέρδισε και κλείδωσε τη 2η θέση το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Με βροχή από γκολ ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό. Το Frederick University υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με την νίκη με σκορ 18 – 32 και να κλειδώνουν τη 2η θέση με μόλις 2 αγώνες να απομένουν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο ανοίγοντας τη ψαλίδα στο σκορ νωρίς. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και έψαχναν τη μείωση αλλά το 8 – 15 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου ήταν ήδη δύσκολο να ανατραπεί.

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο ημίχρονο με τις 2 ομάδες να αφήνουν αρκετές φορές εκτεθημένη την άμυνα και τους δύο τερματοφύλακες να μετρούν αρκετές απεκρούσεις.

Frederick University (Παρασκευάς Ανδρέας): Κυρατζής Μ, Στυλιανού Μ, Σάββα Γ, Ιωνά Ν, Γεωργίου Δ, Ευαγόρου Σ, Κιλύλης Σ, Παπαγεωργίου Σ, Κόκκινος Σ, Γιαγκόπουλος Γ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου): Καιζή Μ, Παττούρας Ν, Χρυσάνθου Τ, Τζούβας Ο, Καρακώστας Δ, Κουτσογιάννης Χ, Ρούσος Π, Χρυσάνθου Π, Μινασίδης Τ, Κυρατζής Λ, Χρυσάνθου Α, Κυρμιζή Ν, Γιασεμή Σ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending