fbpx

5+2 τάσεις στα σκουλαρίκια για την άνοιξη!

Είμαι σίγουρη ότι τώρα την άνοιξη έχεις κι εσύ όπως κι εγώ περισσότερη διάθεση για να φτιαχτείς και να ετοιμαστείς! Γι’ αυτό παίξε λίγο με την εμφανισή σου και τα αξεσουάρ σου, δώσε αυτή την έξτρα τσαχπινιά επιλέγοντας τα πιο hot σκουλαρίκια για αυτή την άνοιξη!

Θα δεις το χρυσό και το ασημί να κυριαρχούν σαν χρώματα, τους κρίκους για άλλη μια φορά να είναι ανάμεσα στα top trends, αλλά και τα τεράστια σκουλαρίκια να επιστρέφουν δυναμικά για ξεχωριστές εμφανίσεις!

Δες τα πιο κάτω:

1
Futuristic and Graphic

Το χρυσό χρώμα πρωταγωνιστεί μαζί με φουτουριστικά σχέδια που δίνουν μια έξτρα γοητεία στην όλη σου εμφάνιση!

2
Bold

Την εμφάνιση τους κάνουν τα bold σκουλαρίκια για εσένα που θες να βάλεις μια έντονη πινελιά για να ξεχωρίσεις! Βάλε ένα απλό φόρεμα, ένα άσπρο t-shirt με τα high waisted jeans σου και τα σκουλαρίκια σου και είσαι πανέτοιμη για ποτό!

3
Ear Cuffs

Τα είχαμε δει πριν 3 χρόνια να κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά φέτος έρχονται ακόμα πιο δυναμικά για να μπουν για τα καλά στις προτιμήσεις μας! Προτίμησέ τα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις δίνοντας σου ενα πιο ανοιξιάτικο και νεανικό look!

4
One XL

Για εκκεντρικές εμφανίσεις με άποψη φρόντισε το ένα σκουλαρίκι σου να είναι αρκετά μεγαλύτερο απο το άλλο!

5
2 in One

Νέα εμφάνιση στον χώρο της μόδας κάνει το σκουλαρίκι – κολιέ το οποίο είναι 2 σε 1! Το απόλυτο must για αυτή την άνοιξη!

6
Μικρά – διακριτικά

Τα μικρά διακριτικά σκουλαρίκια θα είναι πάντα in fashion! Συγκεκριμένα τα σκουλαρίκια με πέρλες, να ξέρεις είναι τα αγαπημένα από πολλές fashion bloggers που θέλουν να φοράνε κάτι διακριτικό, το οποίο να δίνει στυλ και να κάνει το look τους να είναι πιο chic!

7
Κρίκοι

Διαχρονικοί έιναι οι κρίκοι που δίνουν μια διαφορετική νότα σε κάθε σου εμφάνιση, είτε καθημερινή είτε πιο επίσημη. Θα πρωταγωνιστήσουν σε χρυσό και ασημί χρώμα, όπως και σε μεγάλα μεγέθη!

Τι περιμένεις;

Ξεχώρισε τώρα!

 


Διάβασε επίσης: Δες τα 3 πιο fashionable αξεσουάρ της εποχής
και πού να τα βρεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending