fbpx

Δες τα 3 πιο fashionable αξεσουάρ της εποχής και πού να τα βρεις!

Όλο και σε κάποια φωτογραφία θα είδες τα πιο κάτω αξεσουάρ και σίγουρα όχι τυχαία, αφού είναι ό,τι πιο in αυτή την περίοδο.

Όλες οι διάσημες fashion bloggers ολοκληρώνουν σχεδόν κάθε τους outfit με τα συγκεκριμένα αξεσουάρ και δε θα μπορούσα να μην σε βοηθήσω να τα βρεις για να ακολουθείς τα hot trends!

Πάμε να τα δούμε:

1
Aviator glasses

Είναι τα γυαλιά που επιλέγουν όλες οι fashionistas! Είναι μεγάλα, διάφανα και σίγουρα είναι κάτι που θα επιλέξουν να φορέσουν οι πιο τολμηρές! Σου προσδίδουν πάρα πολλή στυλ και πιστεύω ότι δίνουν και ένα sexy ύφος στο όλο look σου!

Get them: 

aviator style γυαλιά

2
Double buckle belt

Η συγκεκριμένη ζώνη με τις δύο αγκράφες (double buckle) είναι το τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσει και να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό outfit. Εξαιτίας των μεγάλων μεταλλικών λεπτομερειών προσδίδει ένα rock χαρακτήρα στο look σου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο δένει είναι ταυτόχρονα και πολύ κολακευτικός γιατί “κόβει” τη μέση!

Get them: 

Ζώνη 1

Ζώνη 2

3
Baker boy hat  

Μπορεί να σου φαίνεται παλιομοδίτικο ωστόσο δεν είναι καθόλου, γι’αυτό και οι fashion bloggers το επιλέγουν σε πολλές από τις εμφανίσεις τους! Το συγκεκριμένο καπέλο που φέρει την ονομασία baker boy hat, είναι η τέλεια πινελιά για girly και chic εμφανίσεις.

Get them: 

Καπέλο 1

Καπέλο 2

Quote της εβδομάδας:

“If you can’t stop thinking about it…buy it!” ????????

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger: 3 outfits που
θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending