fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό best looks επέλεξα 3 άτομα που μου είχε αρέσει το στυλ τους από καιρό! Συγκεκριμένα, αυτό που μου άρεσε είναι ότι δημιούργησαν πολύ ωραία casual looks και ότι ο καθένας είχε κάτι που έκανε ιδιαίτερο το outfit του, είτε αυτό ήταν ένα αξεσουάρ, είτε ήταν το background!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

 

Ένα πολύ ωραίο και νεανικό outfit από την Κλεοπάτρα! Το ροζ cropped sweater που φόρεσε είναι in fashion και αυτή την άνοιξη και την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο γλυκιά και το συνδύασε πολύ ωραία με τα high waisted jeans της και τα άσπρα sneakers της τα οποία είναι must και φέτος! Η fluffy bag της ήταν αυτή που ολοκλήρωσε το όλο girly outfit της!

2
Γιώργος Χαραλάμπους (Instagram: giorgos.charalampous)

Ένα πολύ ωραίο casual outfit από τον Γιώργο! Μου άρεσε πολύ που μέσα από το ροζ-peach sweater του έβαλε άσπρη longline φανέλα. Το έκανε πιο ιδιαίτερο το outfit του! Τα άσπρα sneakers του ταίριαξαν απόλυτα με το όλο look και το μαύρο cropped παντελονι του! Πολύ ωραία πόζα και background! ????

3
Μαρία Παναγιώτου (Instagram: daydreamer_maria)

Ένα απίθανο outfit από την Μαρία η οποία συνδύασε το μαύρο pyjama shirt της με mom jeans και μαύρη ζώνη! Αυτό που κάνει όμως ιδιαίτερο το look της και την κάνει και ξεχωρίζει είναι ο κόκκινος μπερές που επέλεξε να φορέσει και θυμίζουν κάτι από Γαλλία! Τα συγκεκριμένα άσπρα sneakers που φοράει είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


 Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending