3+1 πράγματα στο μακιγιάζ που αρέσει στους άντρες!

Make-up artist

Αναρωτήθηκες ποτέ τι είδη μακιγιάζ αρέσουν στους άντρες; Λοιπόν, σίγουρα όχι αυτά που νομίζουμε εμείς οι γυναίκες. Οι άντρες, αντιθέτως με τις γυναίκες, προτιμούν πιο φυσικά looks και μισούν την υπερβολή!

Δες τι μακιγιάζ αρέσει στους άντρες:

1Aψεγάδιαστη βάση

Oι άντρες λατρεύουν ένα δέρμα νεανικό χωρίς ατέλειες. Μια καλυπτική βάση είναι ότι πρέπει για αυτή τη περίπτωση, χωρίς όμως να το παρακάνεις γιατί θα έχεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

2Φυσικές αποχρώσεις στα μάτια

Image result for neutral eyes lookΕπίσης τους αρέσουν οι πιο φυσικές αποχρώσεις στα μάτια όπως το καφέ γκρίζο και μπεζ. Σε αντίθεση, τα έντονα μαυρισμένα μάτια, αλλά και οι πιο χρωματιστές αποχρώσεις τους απωθούν.

3Cat eyeliner

Image result for cat eyeliner and bare lips

Το γνωστό σε όλες μας γατίσιο eyeliner είναι πολύ αγαπημένο στοιχείο μακιγιάζ  για τους άντρες, αφού κάνει το βλέμμα πιο εκφραστικό και sexy.

4Κόκκινο κραγιόν

Άφησα το καλύτερο για το τέλος: το αγαπημένο, κλασικό και διαχρονικό κόκκινο κραγιόν το οποίο οι άντρες βρίσκουν υπερβολικά ελκυστικό, sexy και chic. Οι περισσότεροι άντρες ελκύονται πολύ από ένα look με έντονα κόκκινα χείλη και πολύ απαλά μάτια, γι’ αυτό μη διστάσεις την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου!

Εσύ ήξερες ότι αρέσουν αυτό το είδος μακιγιάζ στους άντρες;

 


Διάβασε επίσης: 5 λάθη που κάνεις όταν βάζεις κραγιόν και πώς να τα αποφύγεις!