fbpx

Outfit της εβδομάδας: Το τέλειο outfit για να βάλεις σε γάμο!

Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιος συγγενής σου θα παντρεύεται αυτό το διάστημα και δε θα ξέρεις τι να βάλεις! Γι’ αυτό κι εγώ ετοίμασα αυτό το post για να σε βοηθήσω λιγάκι!

Έχω ένα ιδιαίτερο κόλλημα και μου αρέσει να φοράω άσπρο χρώμα στους γάμους που γίνονται το καλοκαίρι. Αν δε βάλω άσπρο σίγουρα θα βάλω ροζ απαλό ή πιο nude αποχρώσεις και αυτό γιατί πάντα θέλω να έχω ένα πιο ρομαντικό look στους γάμους! Ιδιαίτερα όταν ο γάμος είναι τόσο special όπως ο συγκεκριμένος που είχα πάει!

Δες εδώ το look: 

Αν και είχα σκοπό να ράψω φόρεμα για τον συγκεκριμένο γάμο, τελικά δεν πρόλαβα, γι’ αυτό και βρήκα ένα φόρεμα παρόμοιο με αυτό που ήθελα να ράψω! Άσπρο όλο δαντέλα, mini και με μακρύ μανίκι μιας και έκανε λίγη ψύχρα εκεί στη θάλασσα! Ό,τι πιο ρομαντικό για να βάλεις σε γάμο που γίνεται στη θάλασσα!

Το συγκεκριμένο hairstyle δεν το είχα ξανά δει κάπου. Eίχα δει παρόμοιο, και η Ελένη από την καταπληκτική ομάδα του Hairspray δεν θα μπορούσε να μου τα κάνει καλύτερα! Τους εμπιστεύομαι πάντα για τα μαλλιά μου!

Για μακιγιάζ, έκανα ό,τι μπορούσα! Επέλεξα για βάση, χρυσή σκιά και στην άκρια του ματιού μου για να δώσω βάθος στο μάτι μου, έβαλα 2 αποχρώσεις του καφέ.

Από πάνω έβαλα μαύρο μολύβι – δε χρησιμοποιώ ποτέ eyeliner γιατί αγριεύει το μάτι – και μπόλικη μάσκαρα! Στα χείλη έβαλα καφέ μολύβι και από πάνω πέρασα ένα πιο nude lipstick!

Για παπούτσια ήμουν ανάμεσα στα λατρεμένα κόκκινα πέδιλά μου και στα μπεζ wedding heels μου- όπως λέγονται! Τελικά κατέληξα στα κόκκινα πέδιλα για να τα συνδυάσω με τις λεπτομέρειες της καταπληκτικής αυτής τσάντας που κρατούσα!

Get the look:

Άσπρο φόρεμα με δαντέλα

Τσάντα με τριαντάφυλλα

Κόκκινα πέδιλα

Hairstyle 

Love ya ♥

 


Διάβασε επίσης: Πέτυχε το τέλειο street style outfit με bomber jacket και colored sunnies!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending