fbpx

Πέτυχε το τέλειο street style outfit με bomber jacket και colored sunnies!

Δεν είναι λίγες οι φορές που “πειραματίστηκα” και παράγγειλα πράγματα από ιστοσελίδες που δεν είναι και πολύ γνωστές. Τις περισσότερες φορές έμεινα απογοητευμένη με την ποιότητα, κάποιες άλλες φορές απογοητεύτηκα με το customer service (πχ. κόστος shipping ή να αργεί πολύ να έρθει η παραγγελία μου κ.α.)

Αυτή τη φορά έκανα την παραγγελία μου από το Dresslink.com και όχι απλώς δεν είχα κανένα παράπονο, αλλά σου συστήνω κιόλας την ιστοσελίδα, αφού τόσο πολύ μου άρεσε!

Τα πράγματα που παράγγειλα από το Dresslink.com ήρθαν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενα! Επίσης με ενθουσίασε η ποιότητα σε σχέση με τις χαμηλές τιμές που έχει η σελίδα! Σκέψου ότι πλήρωσα μόνο €22 για το σακάκι και η ποιότητα του είναι πολύ καλή!

Δες το look μου εδώ: 

Παράγγειλα λοιπόν το καταπληκτικό αυτό το χακί cropped bomber jacket, το οποίο συνδύασα με το ψηλόμεσο mom τζιν μου! Από τη στιγμή που το είδα στην ιστοσελίδα φανταζόμουν ακριβώς τον τρόπο που ήθελα να το φορέσω!

Σκέφτηκα να ακολουθήσω κι εγώ το trend με τα colored sunnies, γι’ αυτό και παράγγειλα γυαλιά ηλίου σε χρώμα κίτρινο τα οποία και λάτρεψα!

Get the look από το Dresslink.com:

Χακί bomber jacket

Colored sunnies

Crop top

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending