fbpx

5 ποδοσφαιριστές που ίσως να μην ήξερες ότι έπαιξαν στην Manchester United!

Μπορεί, φίλε μου, να το παίζουμε στην παρέα μας φωτεινοί παντογνώστες του σπορ επειδή τυγχαίνει να ξέρουμε 2-3 πραγματάκια παραπάνω, μπορεί και οι φίλοι μας να μην πολυασχολούνται όσο εμείς. Έτσι δένει το πράγμα για να το παίξουμε οι “Master Of Football” της παρέας!

Σε μια μεγάλη ομάδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως την Manchester United πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το Old Trafford. Κάποιους τους θυμόμαστε όλοι, κάποιους πάλι όχι. Εμείς βρήκαμε 5 παίχτες που έπαιξαν κάποτε για χάρη των κόκκινων διαβόλων στο “Θέατρο των Ονείρων” και ίσως δεν τους ήξερες.

Έλα να τους γνωρίσουμε!

 

1
Ryan Shawcross

Ναι, ο πραγματικός ογκόλιθος της Stoke City που διαπρέπει σήμερα με τους “Poters” κάποτε ήταν μέλος της ομάδας του Manchester. Πραγματοποίησε 2 εμφανίσεις στο League Cup και μετά από δανεισμούς κατέληξε στην μέχρι σήμερα ομάδα του, με την οποία πραγματοποιεί και μια ονειρική καριέρα.

2
Diego Forlan

Ναι, ο άλλοτε μεγαλύτερος σκόρερ της Ευρώπης, που διέπρεψε με την Atletico Madrid και την Villareal και κατέκτησε με την πρώτη και 2 ευρωπαϊκούς τίτλους, κάποτε είχε συμβόλαιο με την Manchester United! Αυτό διήρκησε 2 σεζόν αλλά σε τίποτε δεν θύμιζε τον παιχταρά που γνωρίσαμε μετά. Οι φίλοι των διαβόλων θα τον θυμούνται πάντα αφού 2 από τα 10 γκολ που σκόραρε αυτές τις 2 χρονιές ήταν ενάντια στην Liverpool!

3
Danny Drinkwater

Ναι, θα μου πεις ότι είναι “κουβέντα που πίνει νερό” αλλά μάθε φίλε αναγνώστη ότι μέχρι και το 2012 ήταν μέλος της ομάδας του Manchester, ότι έκανε προπόνηση υπό τις οδηγίες του Sir Alex και ότι γράφτηκε και μια φορά στο φύλλο αγώνος σε ένα αγώνα κυπέλλου αλλά παρέμεινε στο πάγκο. Ο νεαρός μέσος, μετά την Manchester United, μέσα απο χίλια μύρια κύματα και δανεισμούς έφτασε το 2012 στην Leicester για να στεφθεί πέρσι πρωταθλητής.

4
Gerard Pique

Αυτός, το ψηλό παιδί που παίζει στα μπακ της Barcelona, μέχρι το 2008 ήταν ποδοσφαιριστής της United! Πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις και έβαλε 2 γκολ από το 2004 που μετακόμισε εκεί σε ηλικία 17 χρονών. Την τελευταία του σεζον μάλιστα στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης και μετά η ιστορία είναι γνωστή επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέθρεψε.

5
Giuseppe Rossi

Το ταλέντο που το κατέστρεψαν δυστυχώς οι τραυματισμοί και που δεν κατάφερε ποτέ να μας δείξει τα όσα θέλει και μπορεί! Το 2004, στα 17 του, κατηφόρισε στο προπονητικό κέντρο της Manchester United μαζί με τον Pique. Δεν στέριωσε όμως και πραγματοποίησε μονάχα 14 εμφανίσεις σκοράροντας 4 γκολ. Έμεινε μέχρι το 2007 και ενώ ενδιάμεσα είχε πάει ως δανεικός σε Newcastle και Parma. Ακολούθησε η μεταγγραφή στη Villareal, ένα πρώτο δείγμα του τι ξέρει, και μετά οι τραυματισμοί.

Εσύ ήξερες πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από την κόκκινη πλευρά του Manchester;

 

Δες επίσης: 5 από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ των τελευταίων χρόνων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending