fbpx

H πιο διάσημη fashion blogger του κόσμου παντρεύεται και εμείς ζηλεύουμε!

Ναι! Η Chiara Ferragni, η πιο διάσημη fashion blogger με 9,3 εκατομμύρια followers (που μέχρι πριν 10 μέρες ήταν 9,1 εκατομμύρια ????) είπε το μεγάλο ΝΑΙ στην πρόταση γάμου που της έκανε ένας από τους πιο αγαπητούς rappers της Ιταλίας, ο Fedez.

Δεν είναι καν ούτε ένα χρόνο μαζί! Κατ’ακρίβειαν έκαναν γνωστή την σχέση τους πριν από 8 μήνες (όπου ανέβηκε η πρώτη τους φωτογραφία μαζί στο Instagram)!

Και εκείνη όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησαν δεκάδες φωτογραφίσεις μετά, εξώφυλλα, βίντεο και άλλα πολλά. Πολλοί είναι που τους αποκαλούν το ζευγάρι της χρονιάς και αυτό δεν προέκυψε τυχαία άλλωστε!

Η Chiara έκλεισε 30 χρονών, γι’ αυτό και ετοίμασε ένα 2ήμερο ταξίδι στη Βενετία, για να τα γιορτάσει με 30 φίλους της! Ό,τι πιο συνηθισμένο για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου #not! Ο προορισμός δεν ήταν τυχαίος βέβαια αφού εκεί θα είχε συναυλία ο αγαπημένος της Fedez!

Τη νύχτα κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Fedez, άλλαξε ρούχα, φόρεσε κοστούμι και υποδέχτηκε την Chiara on stage που τη συνόδευε ένα κοριτσάκι. Αμέσως ξεκίνησαν να φαίνονται στην τεράστια οθόνη, φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της με τον Fedez (συγκίνηση ????).

Ακολούθως αυτός της αφιέρωσε τραγούδι στο οποίο λέει πολλά και ένα από αυτά είναι ότι ποτέ του δε χρειάστηκε να φορέσει γραβάτα και ότι σήμερα το έκανε γι’ αυτή! Μετά, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου! Και αυτή εννοείται είπε το μεγάλο ΝΑΙ, φανερά συγκινημένη!

Ένα έχω να σας πω κορίτσια μου, πρέπει να ξόδεψε πολλά ο Fedez γι’ αυτό το υπέρλαμπρο δαχτυλίδι! Αλλά δε θα άξιζε τίποτα λιγότερο η Chiara!

Πιο κάτω δες τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της η ίδια:

Λεπτομέρειες για τον γάμο δεν έχουμε ακόμα, αν και είναι σίγουρο ότι θα πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις ο γάμος της όπως αυτός της Kim!

Εγώ ακόμα είμαι φανερά συγκινημένη πάντως!
Εσύ;

 


Διάβασε επίσης: Tα highlights από το VIP party της FOREVER 21!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending