fbpx

Tα highlights από το VIP party της FOREVER 21!

Και ναι! Η μεγάλη στιγμή όπου η Κύπρος θα υποδεχόταν το μεγαλύτερο αμερικάνικο brand έφτασε! Η Forever 21 διοργάνωσε την Πέμπτη 6 Απριλίου στο The Mall of Cyprus, το VIP party της και εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν εκεί για να καλωσορίσουν το brand!

Κίτρινο χαλί, φωτογράφοι, φώτα και γκλαμουριά είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το party! Κι εμείς έχουμε άφθονο υλικό για να σας παρουσιάσουμε!

Δες εδώ όλα όσα έγιναν:

Πρώτα απ’ όλα μου άρεσε πολύ που όλος ο χώρος έξω από το κατάστημα της Forever 21 είχε διάφορα backgrounds στα οποία μπορούσες να πας και να φωτογραφηθείς!

Μπαίνοντας μέσα στο κατάστημα, οι μουσικές επιλογές του Κύπρου Καραβιώτη σε ξεσήκωναν και ήθελες καθώς ψωνίζεις να χορεύεις!


Το προσωπικό του καταστήματος ήταν πάαααρα πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, άσχετα με το τι χαμός γινόταν μέσα στο κατάστημα! Όλοι ήταν συνεχώς πρόθυμοι να σε βοηθήσουν!

Μπορούσες να απολαύσεις γλυκά κοκτέϊλ, κρασί και σαμπάνια καθώς ψώνιζες! Ήταν όλα πολύ προσεγμένα!

Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με όλα μιας και η Forever 21 συνδυάζει ποιότητα και προσιτές τιμές! Ταυτόχρονα μου άρεσε πολύ το merchandising του καταστήματος!

Όλα ήταν τοποθετημένα και οργανωμένα με τέτοιο τρόπο που διευκόλυναν όσους βρίσκονταν εκεί για να μπορoύν να ψωνίζουν άνετα!

Πολλοί fashion bloggers και άλλοι fashionistas παρευρέθηκαν εκεί και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξεραν τι να πρωτοπάρουν από την τεράστια γκάμα καταπληκτικών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ της Forever 21!

Και εννοείται ότι όσοι πήγαμε χθες είχαμε έκπτωση 21% στο σύνολο των αγορών τους!

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους που ήταν εκεί: 

Kωνσταντίνα Ευριπίδου
Ηράκλεια Σκουφαρή και Έλενα Αποστόλου
Κάλια Ελευθερίου και Χαριτίνη Ηλιάδου
Σύλβια Μαυροπούλου
Άντρη Καραντώνη

Μη χάσεις το opening αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου! 

 


Διάβασε επίσης: Μάθε τα πάντα για το opening της FOREVER 21 και πώς να κερδίσεις δωροκουπόνι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending