fbpx

Σφουγγαράκι σιλικόνης, η νέα μανία στην εφαρμογή του μακιγιάζ!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν στο Instagram διάφορα βιντεάκια με διάσημες makeup artists να χρησιμοποιούν ένα σφουγγαράκι σιλικόνης για την εφαρμογή του foundation τους.

Και φαίνονταν να ήταν πολύ ενθουσιασμένες με αυτό, μιας και αυτό δεν απορροφά καθόλου foundation όπως κάνουν τα συνηθισμένα σφουγγαράκια και τα πινέλα μακιγιάζ. Εννοείται πως το ήθελα αμέσως.

Γι’ αυτό είπα ότι πρέπει να το δοκιμάσω για να δω και μόνη μου αν όντως αξίζει όλος αυτός ο σάλος γι’ αυτό το σφουγγαράκι!

Δες λοιπόν πώς το αξιολογώ:

Το σφουγγαράκι αυτό λοιπόν, μιας και είναι φτιαγμένο από σιλικόνη, δεν απορροφά καθόλου προϊόν όπως είπα και πριν και όντως πρόσεξα ότι χρησιμοποίησα τα 2/3 της κανονικής ποσότητας που έβαζα πάντα από το foundation μου.

Αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο σου foundation θα διαρκέσει περισσότερο καιρό μιας και δεν θα πηγαίνει χαμένη ούτε σταγόνα!

Αποτέλεσμα εικόνας για silicone sponge swatches

Το δεύτερο θετικό με αυτό το σφουγγαράκι είναι ότι μπορεί να καθαριστεί αμέσως μετά την χρήση του χωρίς να χρειάζεσαι να στεγνώσει όπως τα συνηθισμένα σφουγγαράκια και πινέλα.

Αυτό το κάνει να είναι πιο εύκολο στη χρήση, και να σε βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, αφού με το καθημερινό του πλύσιμο δεν εξαπλώνονται τα βακτήρια στο πρόσωπό σου.

Τέλος, αυτό το σφουγγαράκι απλώνει το foundation πανεύκολα και δίνει full κάλυψη μιας και “κολλάει” το προϊόν στο πρόσωπο. Άπλωσε το foundation σου με ταμποναριστές κινήσεις για να πετύχεις μια τέλεια βάση.

Εσύ τι περιμένεις για να το δοκιμάσεις;

 


Διάβασε επίσης: Δες γιατί να μη μοιράζεσαι τα καλλυντικά σου
με τις φίλες σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending