Δες πώς να εξαφανίσεις το σπυράκι που εμφανίστηκε τελευταία στιγμή!

Account Executive

Πόσες φορές σου έτυχε να περιμένεις με ανυπομονησία ένα γάμο, ή ένα event ή κάτι άλλο που είναι σημαντικό για εσένα και μια μέρα πριν ή ακόμα και την ίδια μέρα να εμφανίζεται ένα αναπάντεχο σπυράκι και να σου χαλά τη διάθεση;

Εμένα πάαααρα πολλές φορές! Και θυμάμαι ότι κάθε φορά σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα “Ήταν ανάγκη σήμερα;” Και κάθε φορά νιώθω ότι δεν μπορώ με τίποτα να το κρύψω και πως ό,τι και να κάνω θα φαίνεται χειρότερα!

Δοκίμασα όμως ένα προϊόν, γιατί είχα ακούσει πολλές φορές ότι κάνει θαύματα και δεν φαίνεται τίποτα!

Δες εδώ: 

Μιλώ φυσικά για το πράσινο concealer! Ναι ναι καλά διάβασες, είναι concealer και είναι πράσινο! Το πράσινο χρώμα εξουδετερώνει το κόκκινο, άρα μπορεί να “εξαφανίσει” την κοκκινίλα από το σπυράκι.

Youtube: Emily Berry

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το πώς θα το εφαρμόσεις πάνω στο πρόσωπό σου. Βάλε λίγη ποσότητα πάνω στο σπυράκι σου και άπλωσε το ταμποναριστά. Αφού στεγνώσει μπορείς να απλώσεις μετά λίγη ποσότητα από το κανονικό σου concealer που είναι πιο κοντά στην απόχρωση του δέρματός σου.

Μπορείς να αποφύγεις αυτό το βήμα και να απλώσεις λίγη ποσότητα από το foundation σου ταμποναριστά για να μη φυγεί από κάτω το πράσινο concealer που ήδη έβαλες.

Εσύ τι περιμένεις;
Φρόντισε να έχεις πάντα ένα στο νεσεσέρ σου! 

 


Διάβασε επίσης: 4 αθώες συνήθειες που κάνεις και σου προκαλούν ακμή!