fbpx

Η Chapecoense γύρισε το παιχνίδι στο 92′ και θα υπερασπιστεί το Copa Sudamericana!

Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να πούμε για το ποδόσφαιρο αλλά είναι και κάτι που μπορούμε να το πούμε με σιγουριά!

Ποτέ μην λες ποτέ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

Αυτό έχει γίνει και στη περίπτωση της Chapecoense. Η “ομάδα των αγγέλων” πέρασε από πολλές δυσκολίες ακόμη και μετά τη τραγωδία με την πτώση του αεροπλάνου στον περσινό τελικό του Copa Sudamericana (το αντίστοιχο του Champions League στη Λατινική Αμερική)

Μια από αυτές προβλεπόταν να ήταν και η νύχτα της 23/5 όταν η Chape βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Zulia. Οι δύο ομάδες έδιναν τα ρέστα τους με τη νικήτρια να αγωνίζεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Chape είχε 4 βαθμούς ενώ η Zulia 5.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα αλλά κόντρα στη ροή η Zulia σημείωσε το 0 – 1. Τότε αρκετοί πίστεψαν ότι οι δυσκολίες δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ομάδα και περίμεναν το τελικό σφύριγμα για να κατσουφιάσουν και πάλι.

Μόνο που η Chape δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 90+1′ η μπάλα από το σουτ ανακόπτεται από τον Arthur Cruz ο οποίος με δυνατό σουτ γράφει το 1 – 1. Λίγοι πίστεψαν στην ανατροπή αφού μερικά λεπτά έμεναν για να τελειώσει το παιχνίδι.

Η ισοπαλία ευνοούσε ακόμη τη Zulia η οποία είχε μείνει και με 10 παίχτες. Στο 90+2′ η Chape κατεβάζει επίθεση και πάλι από τα δεξιά και μετά από προβολή με το κεφάλι ο Andrei Girotto γράφει το 2 – 1, στέλνει την Chape στο Copa Sudamericana και τους οπαδούς της στα ουράνια.

Κάπως έτσι συνεχίζει και φέτος η “ομάδα των αγγέλων” και θα χαρούμε πολύ να τη δούμε στον τελικό να σηκώνει την κούπα για όλους αυτούς που τη βλέπουν από ψηλά!

https://www.youtube.com/watch?v=kt6T1mlri80

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending