fbpx

Αυτά είναι τα φεστιβάλ που ανυπομονούμε να πάμε σύντομα στην Κύπρο!

Πολλά θα συμβούν τους επόμενους μήνες στην Κύπρο με τον ερχομό γνωστών φεστιβάλ, που χρόνο με τον χρόνο γνωρίζουν περισσότερη επιτυχία.

Το σίγουρο είναι πως μας περιμένουν πλούσιες νύχτες με μουσική και τέχνη που υπόσχονται να ζωντανέψουν τις νύχτες του καλοκαιριού, και όχι μόνο.

Συμείωσε ότι τα φεστιβάλ θα συνεχίσουν να γεμίζουν τις μέρες μας και με τον ερχομό του φθινοπώρου, για να μας συνοδεύσουν πίσω στη ρουτίνα μετά το καλοκαιράκι – αν και έχουμε ακόμα καιρό για αυτό.

Πάρε χαρτί και άρχισε να σημειώνεις τα φεστιβάλ που σου βρήκαμε:

 

1
Nicosia Beer Fest, 14-17 Ιουνίου

14-17 Ιουνίου στην Τάφρο Κωστάντζα, το Φεστιβάλ Μπύρας φέρνει στην σκηνή του γνωστούς καλλιτέχνες, που θα μας κρατήσουν συντροφιά ενώ απολαμβάνουμε ποικιλίες από το αγαπημένο μας ποτό.

2
Φάρμα Projekt, 1η Ιουλίου

Το μουσικό φεστιβάλ Φάρμα Projekt θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

3
30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ

Τα 30 του χρόνια θα γιορτάσει φέτος το Παγκύπριο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ για νέους και φοιτητές, με μοναδικές συναυλίες και πολλά θεματικά περίπτερα.

Στις 5 Ιουλίου ξεκινάει δυναμικά με τον Πάνο Κατσιμίχα. Στις 6 Ιουλίου μπορείς να απολαύσεις τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Παυλίνα Βουλγαράκη. Στις 7 Ιουλίου θα γίνει αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο με Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου Μίλτο Πασχαλίδη (Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού). Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!

4
The Afro Banana Republic Festival, 7-9 Ιουλίου

Στην  χρονιά της επιτυχημένης πορείας του, το Afro Banana Republic Festival θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Ιουλίου στο δάσος του Κόρνου.

Το φεστιβάλ υπόσχεται στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στους ρυθμούς της μουσικής ξεχωριστών καλλιτεχνών.

5
Protaras Summer Film Festival, 15-30 Ιουλίου

Από τις 15 μεχρι τις 30 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά, για 5η χρονιά μπορούμε να απολαύσουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό θερινό σινεμά.

Στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου διοργανώνει αξέχαστες βραδιές. Είσοδος ελεύθερη!

6
Fengaros Festival, 3-5 Αυγούστου

Στις 3-5 Αυγούστου στο γραφικό χωριό Κάτω Δρυς (επαρχίας Λάρνακας), το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ Φέγγαρος έρχεται για 7η συνεχή χρονιά.

Έρχονται περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες ανά το παγκόσμιο, έτοιμοι να μας χαρίσουν όμορφες μουσικές στιγμές.

7
Xarkis Festival, 19-20 Αυγούστου

To Φεστιβάλ Ξαρκής θα γίνει μεταξύ 19 και 20 Αυγούστου στο χωριό Κοιλάνι (επαρχίας Λεμεσού).

Στόχος του φεστιβάλ είναι να προωθήσει και να καλλιεργήσει την τοπική κουλτούρα, γι’ αυτό να περιμένεις άφθονη τέχνη σε διαφορετικές μορφές (τέχνη, σχεδιασμό, χειροτεχνίες, μουσική κτλ), κυρίως λαϊκού περιεχομένου.

8
Septemberfest, 29 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου

Tο Septemberfest θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου, με γνωστούς καλλιτέχνες να μας διασκεδάζουν επί σκηνής, ενώ απολαμβάνουμε μπυρίτσα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

9
Flying Away, 8-10 Σεπτεμβρίου

Φέτος, το Flying Away Art & Music Festival θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8-10 Σεπτεμβρίου, στο στάδιο Ορφέας στη Λευκωσία. Αν θες να δηλώσεις συμμετοχή, μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Το καλλιτεχνικό γεγονός είναι το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κοσμήματα, μόδα και πολλά άλλα, τα οποία περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν.

Σε ποιο από αυτά τα φεστιβάλ θα σε δούμε εσένα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending